Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Magneetit

/

Mond Suuri Muovinen Jääkaappimagneetti
Mond Suuri Muovinen Jääkaappimagneetti
Mond Suuri Muovinen Jääkaappimagneetti

Unbranded

Mond suuri muovinen jääkaappimagneetti

134873

Mond suuri muovinen jääkaappimagneetti - tehokas mainostuote yrityksellesi. Valkoinen magneetti sisältää paperisen insertin painatuksella. Valmistettu Euroopassa GPPS-muovista. Koko 19 x 0,3 cm. Painotekniikat: litho paperipainatus, digipainettu paperi tai litho full color. Personoi magneetista yrityksesi näköinen ja jää asiakkaiden mieleen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Kirkas läpinäkyvä

Mond Suuri Muovinen Jääkaappimagneetti

Määrä

kpl

430,00 €

Mond suuri muovinen jääkaappimagneetti yrityksen mainoslahjaksi kotiin

Mond suuret muoviset jääkaappimagneetit ovat monikäyttöisiä mainoslahjatuotteita, jotka sopivat erinomaisesti yrityksille, yhdistyksille ja tapahtumille. Näitä magneetteja voidaan hyödyntää esimerkiksi kampanjoissa, messuilla ja asiakastilaisuuksissa. Jääkaappimagneettien avulla saat yrityksesi viestin näkyville asiakkaiden koteihin ja toimistoihin. Personoitavat magneetit toimivat myös hauskoina muistoesineinä, joita ihmiset säilyttävät pitkään.

Mond jääkaappimagneetit vahvistavat brändiä kotitalouksissa

Mond suuri muovinen jääkaappimagneetti on näyttävä mainoslahja, joka pitää yrityksesi näkyvillä asiakkaiden arjessa. Tämä Euroopassa valmistettu GPPS-muovinen magneetti tarjoaa suuren painopinta-alan, johon voidaan lisätä yrityksesi viesti litho- tai digipainatuksella. Kevyt 39 gramman paino ja 0,3 cm:n paksuus tekevät magneetista helppokäyttöisen ja kestävän mainoslahjan, joka jää varmasti asiakkaiden mieleen.

Jääkaappimagneetit yrityksen logolla ja mainoksella

Mond suuri muovinen jääkaappimagneetti on näyttävä mainoslahja, johon voit painattaa yrityksesi logon ja iskulauseen. Valitse brändiäsi parhaiten kuvastavat värit painatukseen ja tee vaikutus asiakkaisiisi. Magneetti on erinomainen tapa muistuttaa yrityksestäsi ja viestiä tapahtumistasi. Laadukas ja kestävä lahja, joka pysyy esillä ja mielessä. Tilaa omasi jo tänään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi