Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Työkalut

/

Monitoimityökalut

/

Mittanauha Rcs Kierrätetystä Muovista Valkoinen
Mittanauha Rcs Kierrätetystä Muovista Valkoinen
Mittanauha Rcs Kierrätetystä Muovista Valkoinen
Mittanauha Rcs Kierrätetystä Muovista Valkoinen
Mittanauha Rcs Kierrätetystä Muovista Valkoinen
Mittanauha Rcs Kierrätetystä Muovista Valkoinen

Mittanauha RCS kierrätetystä muovista

158535

Mittanauha RCS-sertifioidusta kierrätysmuovista: kestävä ja tyylikäs ratkaisu mittaamiseen. 1,5 metrin nauha palautusnapilla, valmistettu 64% kierrätysmateriaaleista. Sopii kuntoiluun ja muotiin. Nauhan leveys 8 mm, kotelo kierrätettyä ABS-muovia ja lasikuitua. FSC®mix-pakkaus. Koko: 1,6 x ø 5,2 cm, paino 20,8 g. Painatus pad print-, tampopainatus-, doming- tai linssitarramenetelmällä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Mittanauha Rcs Kierrätetystä Muovista Valkoinen

Määrä

kpl

362,50 €

Mittanauha RCS kierrätetystä muovista yrityksen logolla

Mittanauha kierrätetystä muovista on monikäyttöinen työkalu kotiin, työpaikalle ja harrastuksiin. Sitä voi hyödyntää remontoidessa, ommellessa ja askarrellessa. Kevyt ja kompakti mittanauha kulkee helposti mukana, joten se soveltuu erinomaisesti myös retkeilyyn ja matkailuun. Ympäristöystävällinen valinta kestävään kulutukseen. Käytännöllinen mainoslahjaidea yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat viestiä vastuullisuudesta.

Mittanauha RCS-kierrätysmuovista - mainoslahja ympäristövastuulliseen markkinointiin

Kierrätysmuovinen mittanauha RCS on ekologinen ja kestävä mainostuote, joka sopii aktiivisille yrityksille. 1,5 metrin mittaustarkkuus ja tukeva kotelo takaavat monipuolisen käytön. Kierrätetty ABS-muovi ja lasikuitu edustavat vastuullisia materiaalivalintoja. Yrityksesi logo näkyy selkeästi tampopainatuksella tai linssitarralla. Mittanauha on kompakti mainostuote, joka kulkee kätevästi mukana. Valitse ympäristöystävällinen mittanauha RCS yrityksesi mainostuotteeksi.

Mittanauhan brändäys onnistuu monipuolisesti painamalla tai tarralla

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi RCS-sertifioidulla kierrätysmuovisella mittanauhalla. Painata logosi, iskulauseesi tai mainoslauseesi tuotteeseen ja hyödynnä yrityksen värimaailmaa merkkauksen sävyissä. Tämä laadukas ja ympäristöystävällinen mainostuote sopii erinomaisesti jaettavaksi tapahtumissa ja muistuttaa asiakkaitasi yrityksesi olemassaolosta. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi