Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Avaimenperät

/

Midi Y1 -avaimenperä, Kompakti
Midi Y1 -avaimenperä, Kompakti
Midi Y1 -avaimenperä, Kompakti
Midi Y1 -avaimenperä, Kompakti

Unbranded

Midi Y1 -avaimenperä, kompakti

134860

Midi Y1 -avaimenperä on kompakti ja tyylikäs valinta yrityslahjaksi. Kirkas suorakaiteenmuotoinen muovirunko ja metallinen avainrengas tekevät siitä kestävän. Litteä profiili mahdollistaa helpon postituksen. Painatuspinta-ala 3,5 x 2,4 cm tarjoaa tilaa yrityksen logolle ja viestille. Valitse painotavaksi joko laadukas litho- tai digipainettu paperi. Midi Y1 -avaimenperä on valmistettu Isossa-Britanniassa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Kirkas läpinäkyvä

Midi Y1 -avaimenperä, Kompakti

Määrä

kpl

270,00 €

Midi Y1 -avaimenperät omalla painatuksella

Midi Y1 -avaimenperä on kompakti ja monikäyttöinen mainoslahja, joka soveltuu erinomaisesti yritysten ja yhteisöjen tunnuksien esittelyyn. Tämä käytännöllinen avaimenperä on ihanteellinen valinta esimerkiksi autoilijalle, kotiin tai toimistoon. Kirkas ja tyylikäs avaimenperä on helppo personoida yrityksen logolla tai viestillä, mikä tekee siitä tehokkaan markkinointityökalun messuilla, tapahtumissa ja asiakaskohtaamisissa.

Midi Y1 -avaimenperät - Vahvista brändiäsi kompaktisti

Midi Y1 -avaimenperä on kompakti ja tyylikäs mainoslahja, joka sopii erinomaisesti yrityksesi brändin vahvistamiseen. Kirkas suorakaiteenmuotoinen muotoilu ja metallinen avainrengas tekevät tuotteesta kestävän ja helposti mukana kulkevan. Litteä profiili mahdollistaa edullisen postituksen. Painata yrityksesi logo tai viesti 3,5 cm x 2,4 cm kokoiseen paperiseen tulosteinsertiin ja jää asiakkaiden mieleen.

Avaimenperän painatus - kompakti mainostuote yrityksille

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Midi Y1 -avaimenperällä! Painata logosi ja iskulauseesi kirkkaalle muoville, valiten värit yritysilmeesi sopivaksi. Kompakti koko mahdollistaa helpon mukana kuljettamisen ja jakamisen tapahtumissa. Laadukas avaimenperä viestii asiakkaillesi, että yrityksesi on luotettava kumppani nyt ja tulevaisuudessa. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi