Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Tekniset paidat

Valikoimastamme löydät niin edulliset tekniset paidat, kuin laadukkaat vaativaan aktiivikäyttöön tarkoitetut tekniset paidat. Teknisiin paitoihin voidaan tehdä yrityksen tai seuran painatus tai brodeeraus. Pyydä tarjous!

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Teknisetpaidat painettuna omalla logolla

Meiltä löydät laajan valikoiman teknisiä paitoja painettuna omalla painatuksella. Meiltä onnistuu niin yksiväripainatuksen, moniväripainatukset, kuin brodeerauksetkin. Paitoihin voidaan myös painaa esimerkiksi omat pelinumerot. Mallistostamme löydät todella edulliset tekniset paidat, jotka sopivat esimerkiksi massatapahtumiin. Tämän lisksi löydät meiltä laadukkaat teknisetpaidat, jotka sopivat vaikka ammattiurheiluun. Tekinen paita omalla painatuksella tai yrityksesi logolla on myös hyvä liikelahja, sillä se kannustaa liikkumaan.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi