Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Putkihuivit

Putkihuivit ovat olleet suosiossa jo pitkään niiden monikäyttöisyyden vuoksi. Putkihuivista on niin huiviksi, pipoksi, päähineeksi ja lukuisiksi muiksi vaihtoehdoiksi.

Myös putkihuivit yrityksen painatuksella ovat olleet kestosuosikki kun mietitään jotain jaettavaa niin messuille kuin oman henkilökunnan tapahtumiin. Meiltä löytyy valikoimasta niin edulliset kustomoitavat putkihuivit, kuin myös Buff:n laadukkaat merkkihuivit. Buff-putkihuiveista löytyy myös merinovillaiset putkihuivit ja heijastimella varustetut putkihuivit. 

Katso alta valikoimamme putkihuiveja ja pyydä tarjous.

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Pipot

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi