Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Laukut

/

Mainoskassit

/

NonWoven Kassit

/

Macy. Kassi (80 G/m²) Musta
Macy. Kassi (80 G/m²) Musta
Macy. Kassi (80 G/m²) Musta

hi!dea™

MACY. Kassi (80 g/m²)

159182

MACY-kassi on tyylikkään yksinkertainen ja kestävä kuitukankainen kassi, joka soveltuu erinomaisesti yrityslahjaksi tai mainostuotteeksi. Saatavilla useissa väreissä ja painettavissa laadukkaasti siirtokuva- tai tekstiilipainatuksella. Sangat 55 cm, koko 270 x 350 mm. Materiaali 80 g/m² kuitukangas. Valitse MACY ja anna lahjan tai mainoksen erottua edukseen!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Macy. Kassi (80 G/m²) Musta
Macy. Kassi (80 G/m²) Punainen
Macy. Kassi (80 G/m²) Syvänsininen
Macy. Kassi (80 G/m²) Beige

Määrä

kpl

305,00 €

MACY Kuitukankainen kassi yrityksen mainoslahjaksi NonWoven-kategoriassa

MACY-kassi on monikäyttöinen mainoslahja, joka sopii niin messuille, tapahtumiin kuin kauppoihinkin. Kestävä ja tyylikäs kuitukankainen kassi on ympäristöystävällinen valinta, joka kantaa mukanaan yrityksen viestiä. Tilava MACY-kassi on käytännöllinen ratkaisu ostosten kantamiseen tai tavaroiden kuljettamiseen. Saatavilla useissa väreissä, joten löydät varmasti yrityksesi ilmeeseen sopivan vaihtoehdon.

MACY NonWoven Kassit – Mainosta brändiäsi ekologisesti

MACY-kassi on tyylikäs ja kestävä 80 g/m² kuitukankaasta valmistettu mainoslahjapussi, joka on kuumasaumattu ja varustettu 55 cm sangoilla. 270 x 350 mm kokoinen kassi on saatavilla mustana, punaisena, sinisenä ja ruskeana. Kassiin voidaan painattaa yrityksen logo jopa 560 cm² kokoisena siirtokuvapainatuksella tai 600 cm² tekstiilipainatuksella, mikä takaa yrityksesi näkyvyyden pitkäksi aikaa.

Kangaskassien painatus siirtokuvilla ja tekstiilipainatuksella

MACY-kassi on tyylikkään yksinkertainen mainoslahja, johon voit painattaa yrityksesi logon haluamassasi koossa. Valitse kassin väri brändi-ilmeeseesi sopivaksi ja lisää iskulause tai mainosviesti. MACY-kassi on kestävä valinta, joka muistuttaa saajaansa yrityksestäsi pitkään. Ihanteellinen valinta messuille, tapahtumiin ja liikelahjaksi. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi