Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Laukut

/

Mainoskassit

/

Paperikassit

/

Leia. Paperikassi (115 G/m²) Natural
Leia. Paperikassi (115 G/m²) Natural
Leia. Paperikassi (115 G/m²) Natural
Leia. Paperikassi (115 G/m²) Natural

hi!dea™

LEIA. Paperikassi (115 g/m²)

145747

LEIA-paperikassi (115 g/m²) on tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta yrityksesi mainostuotteeksi. Valkoiset kassit punoskahvoilla sopivat monenlaiseen käyttöön. Painata kasseihin yrityksesi logo tekstiilipainatuksella jopa 600 cm² kokoiselle alueelle. Kassien koko on 180 x 240 x 80 mm. Valmistettu Euroopassa laadukkaasta 115 g/m² voimapaperista. Tilaa LEIA-kassit ja anna yrityksesi näkyä tyylikkäästi!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Leia. Paperikassi (115 G/m²) Natural

Määrä

kpl

255,00 €

Paperikassi 115 g/m2 yrityksen logolla painettuna mainoslahjaksi

Paperikassit ovat monikäyttöisiä ja ekologisia mainoslahjatuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti yritysten markkinointiin ja näkyvyyden lisäämiseen. Niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi messuilla, tapahtumissa ja myymälöissä asiakkaiden ostoksien pakkaamiseen. Paperikassit toimivat myös tyylikkäinä lahjapakkauksina erilaisissa tilaisuuksissa. Kestävät ja laadukkaat kassit ovat käytännöllisiä ja mieleenpainuvia mainoslahjatuotteita, jotka viestivät yrityksen ympäristöystävällisyydestä.

Paperikassit LEIA yrityksen brändin vahvistamiseen

LEIA-paperikassi (115 g/m²) on kestävä ja tyylikäs valinta yrityksesi mainos- ja lahjakäyttöön. Euroopassa valmistettu voimapaperikassi on laadukas ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Suuri 600 cm² painoala mahdollistaa näyttävän tekstiilipainatuksen, joka tuo yrityksesi brändin esiin. Punoskahvat tekevät kassista helppokäyttöisen ja monikäyttöisen. LEIA-paperikassi on täydellinen valinta yrityksellesi.

Paperikassin painatus tekstiilipainatuksella 600 cm2 alalle

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäällä LEIA-paperikassilla! Painata logosi ja iskulauseesi kassiin haluamissasi väreissä – sopii täydellisesti yrityksen ilmeeseen. Laadukas 115 g/m² voimapaperi takaa kestävyyden. Ihanteellinen valinta tapahtumiin ja jokapäiväiseen käyttöön. Tilaa nyt ja anna asiakkaillesi positiivinen muistijälki brändistäsi!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi