Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Puuvillaiset Kangaskassit

Puuvillaiset kangaskassit omalla painatuksella, tai logolla ovat olleet suosittuja mainoskasseja jo pitkään. Kangaskassi yrityksen omalla painatuksella voidaan katsoa kuuluvan perus mainoslahjoihin, joita iso osa yrityksistä käyttää. Kangaskasseja löytyy eri paksuuksisia, eri mallisia ja monissa eri väreissä. Valikoimasta löytyykin varmasti yrityksenne väreihin sopiva kangaskassi. Yksi suosituimmista kasseista on luonnonvalkoinen puuvillakassi omalla logolla.

Puuvillainen kangaskassi painatuksella on edullinen, mutta hyvin näkyvä ja kestävä mainoslahja. Viime vuosina suosiota on nostanut etenkin ekologiset kangaskassit, jotka valmistetaan yleensä joko luomupuuvillasta tai kierrätetystä puuvillasta.

Etusivu

/

Laukut

/

Mainoskassit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi