Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Ekologiset Kangaskassit

Ekologiset kangaskassit omalla logolla ovat nousseet jo tavallisten kangaskassien rinnalle suosiossa, ellei jopa ohi. Eko kangaskassi logolla painettuna viestii yrityksesi arvoista kustannustehokkaasti. Ekologiset kangaskassit voidaan jakaa kahteen pääryhmään. Ensimmäinen on kierrätysmateriaaleista valmistetut kangaskassit, kuten kierrätetystä polyesterista tai kierrätetystä puuvillasta valmistetut kangaskassit. Toinen ryhmä on orgaanisesta-, eli luomupuuvillasta valmistetut kangaskassit. Nämä voivat myös lisäksi olla reilunkaupan puuvillasta valmistettuja, jolloin puuvillan viljelijät saavat reilumman ja paremman korvauksen puuvillastaan.

Ekologinen kangaskassi omalla logolla tai painatuksella viestii yrityksesi arvoista ja on siksi tehokas ja arvostettu mainoslahja. Suosittelemme etenkin Pheebs kangaskassia, joka on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja tulee tyylikkäissä väreissä.

Etusivu

/

Laukut

/

Mainoskassit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi