Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Läppärilaukut

Tietokonelaukut omalla painatuksella on käytänöllinen ja sen myötä haluttu liikelahja. Tietokonelaukkuja löytyy aina edullisista peruslaukuista hienoihin high-end-laukkuihin asti. Saat kauttamme tietokonelaukut paienttuna, brodeerattuna, sekä muilla merkkaustavoilla. Etsi alta yrityksellesi parhaiten sopiva tietokonelaukku.

Etusivu

/

Laukut

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Läppärilaukut - Kuinka ne voivat edistää yrityksesi brändiä?

Vanno tarjoaa monipuolisen valikoiman korkealaatuisia läppärilaukkuja, jotka suojaavat arvokkaita laitteitasi, sekä levittävät yrityksesi brändiä. Edistynyt painatustekniikkamme mahdollistaa yrityksesi logon tai minkä tahansa toivotun designin painattamisen laukkuihin. Tämä tarkoittaa, että voit suunnitella läppärilaukun vastaamaan täydellisesti yrityksesi brändiä ja visiota.

Tyylikäs läppärilaukku - Vannon malliston parhaimmistoa

Tyylikäs läppärilaukku suojaa laitteitasi ja on myös osa yrityksesi imagoa. Suosituimpiin malleihimme kuuluu 15,4" Vancouver-tietokonelaukku 6L, joka on tyylikäs ja tilava. REPREVE® Our Ocean™ 15" GRS RPET laukku kannettavalle 12 litraa on pitkäikäinen ja moderni valinta ympäristötietoisille yrityksille. Kun etsit minimalistisempaa ja elegantimpaa vaihtoehtoa, Oxford 15,6" kapea tietokonesalkku 5L on ihanteellinen valinta, joka täyttää sekä muodin, että toiminnallisuuden vaatimukset. Valitsemalla jonkun näistä läppärilaukuista, yrityksesi viestii sitoutumisestaan laatuun.

Pieni läppärilaukku - Käytännölliset vaihtoehdot

Yritysten aktiivisessa arjessa pieni läppärilaukku on käytännöllinen vaihtoehto päivittäiseen käyttöön. Vannon valikoimasta löytyy useita pieniä läppärilaukkuja, kuten Hoss-suojatasku 15" kannettavalle tietokoneelle, joka on simppelisti muotoiltu ja kompaktin kokoinen. Se on ihanteellinen niille, jotka liikkuvat paljon. Reclaim 14" GRS-kierrätetty kaksivärinen kannettavan tietokoneen suojatasku 2,5 l suojaa laitettasi ja välittää viestin yrityksesi ympäristöarvoista. Case Logic Reflect -suojatasku 13" kannettavalle tietokoneelle puolestaan yhdistää siistin muotoilun ja laadukkaat materiaalit.

14 tuuman läppärilaukku - Kompakti valinta ammattilaisille

14 tuuman läppärilaukku on sopiva valinta yrityksille, jotka arvostavat kompaktia kokoa ilman, että tinkivät tilavuudesta. Case Logic Advantage-laukku kannettavalle tietokoneelle ja tabletille, 14” on suosittu vaihtoehto tässä kategoriassa. Sen huoliteltu ulkonäkö ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan moninaisiin tarpeisiin. Laukussa on riittävästi tilaa 14 tuuman läppärille sekä muille tarvikkeille. Lisäksi siinä on erillinen tasku tabletille. Case Logic Advantage on suunniteltu ergonomisesti, jotta sitä on mukava käyttää päivittäin.

Laadukas läppärilaukku työpäivien seuraksi

Laadukas läppärilaukku on tärkeä hankinta, jotta se kestää käyttöä pitkään ja näyttää edustavalta. Thule Subterra-laukku kannettavalle tietokoneelle, 15,6" tarjoaa monipuolisen säilytystilan lisäksi myös ergonomisen muotoilun. Toisaalta, Case Logic Advantage-laukku kannettavalle tietokoneelle ja tabletille, 15,6" on upeasti muotoilu ja sen kestävät materiaalit takaavat pitkäikäisyyden. Case Logic Reflect -suojatasku kannettavalle tietokoneelle, 15,6" puolestaan on suunniteltu niille, jotka etsivät yksinkertaista suojaa laitteilleen.

Laajenna mahdollisuuksiasi - Tilava läppärilaukku työelämään

Tilava läppärilaukku on korvaamaton apu arkeen, sillä se mahdollistaa kaikkien välttämättömien tarvikkeiden kuljettamisen yhdessä, järjestäytyneessä tilassa. Baikal GRS RPET -laukku kannettavalle, 15” 12L on loistava esimerkki tällaisesta laukusta. Sen 12 litran tilavuus takaa, että kaikki tarvittavat asiakirjat, laitteet ja henkilökohtaiset tavarat mahtuvat mukaan. Lisäksi laukku on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kaikkiin Vannon läppärilaukkuihin on mahdollista lisätä yrityksesi toivoma painatus. Tämä mahdollistaa brändisi näkyvyyden ja viestin välittymisen kaikkialla, missä laukkuja käytetään.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi