Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kylmälaukut

Kylmälaukut painettuna yrityksen logolla on edullinen ja tehokas mainonnan muoto, joka vie yrityksesi mukaan kohderyhmäsi piknikeille ja retkille. Painettu kylmälaukku muistuttaa siis yrityksestäsi silloin kun henkilö ottaa kylmän juoman kuumana kesäpäivänä.

Etusivu

/

Laukut

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Kylmälaukut painatuksella - Mainosta siellä missä liikutkin

Kun tavoitteena on vahvistaa yrityksesi brändiä ja tehdä vaikutus, Vannon kustomoidut kylmälaukut ovat täydellinen valinta. Meidän kylmälaukku valikoimamme tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta, mahdollistaen yrityksesi logon, viestin tai muun visuaalisen elementin esillepanon laadukkaasti ja näyttävästi. Olipa kyseessä yritystapahtuma, liikelahja tai henkilökunnan varustaminen, meidän kylmälaukkumme ovat luotettavia, kestäviä ja brändiäsi edustavia.

XXL kylmälaukku - Tilava ja laadukas

Swiss Peak XXL kylmälaukku on täydellinen ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat suuren tilavuuden ja huippuluokan suorituskykyä. Tämä PVC-vapaa kylmälaukku tarjoaa paljon tilaa juomille ja eväille. Se on myös suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan retkille. Swiss Peak XXL kylmälaukun erinomainen eristyskyky pitää sisällön viileänä pitkään, varmistaen, että tuotteet pysyvät raikkaina koko reissun ajan.

Pieni kylmälaukku - Käytännöllinen eväiden kuljettaja

Pieni kylmälaukku on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka etsivät kompakteja ja käytännöllisiä ratkaisuja työntekijöidensä tarpeisiin tai pienimuotoisiin asiakastapahtumiin. Meidän valikoimastamme löytyvät suositut vaihtoehdot, kuten Spectrum-kylmälaukku 6 tölkille, kuitukangas 4L, joka on kevyt ja ympäristöystävällinen vaihtoehto tölkkien kuljettamiseen. Sagaform Holiday kylmälaukku pieni, valkoinen, on erinomainen valinta brändätyiksi lahjoiksi tai markkinointitarkoituksiin. Lisäksi Impact AWARE™ kylmälaukku on suosittu valinta yrityksille, jotka haluavat korostaa kestävän kehityksen arvojaan.

Iso kylmälaukku - Monikäyttöinen valinta

Kun suuren tilavuuden tarve kohtaa tyylikkyyden, iso kylmälaukku astuu esiin ratkaisuna. Esimerkiksi Brisbane cooler-reppu 20L on helppokäyttöinen ja tilava, jotka tekevät siitä loistavan kumppanin retkelle. Aqua GRS-kierrätetystä kankaasta valmistettu vedenkestävä 20 tölkin kylmälaukku 22 l on erinomainen esimerkki ympäristötietoisesta suunnittelusta, joka ei tingi tilavuudesta. Toisaalta Suuri peruskylmälaukku tarjoaa yksinkertaisen, mutta tehokkaan ratkaisun isompien eväs- ja juoma erien kuljetukseen.

Lounaskylmälaukku - Nautintoa raikkaista aterioista

Lounaskylmälaukku on täydellinen valinta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, jotka nauttivat ulkoilmasta. Se tarjoaa helpon ja tyylikkään tavan kuljettaa eväitä piknikeille. Kumla-lounaskylmäkassi 4L on yksi suosituimmista vaihtoehdoista, tarjoten kompaktin mutta tilavan ratkaisun lounaiden viileänä pysyvään säilytykseen. Toisaalta Arctic Zone® Ice-wall-lounaskylmälaukku 7L on suurempi ja monipuolisempi vaihtoehto, joka soveltuu useiden aterioiden kuljettamiseen.

Kylmälaukku painatuksella - Yrityksesi näkyvillä

Kylmälaukku painatuksella on tehokas tapa tuoda yrityksesi brändi esille. Meidän painatustekniikkamme takaa korkealaatuisen lopputuloksen, varmistaen, että yrityksesi viesti välittyy selkeästi ja ammattimaisesti jokaisessa kylmälaukussa. Vannon suostuimpia vaihtoehtoja ovat perusmallinen kylmälaukku, monikäyttöinen kylmälaukku ja istuin sekä klassinen kylmälaukku. Näiden tuotteiden avulla luot positiivista näkyvyyttä yrityksellesi jokaisessa tilanteessa. Vannon kylmälaukku painatuksella on investointi brändisi näkyvyyteen.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi