Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Jumppapussit ja Narureput

Jumppapussi omalla painatuksella on edullinen, mutta tehokas mainoslahja. Jumppapussit ja narureput ovat käteviä moneen, ne soveltuvat kuntosalille, jalkapalloharjoituksiin, tai toimivat normaalina reppuna, jonka saa myös taskuun tarvittaessa. Jumppapussista voidaan tehdä yksilöllinen ja tyylikäs painatuksella. Valitse jumppapussi, niin katsotaan yhdessä siihen sopiva painatus.

Etusivu

/

Laukut

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Jumppapussi logolla tai omalla painatuksella on hyvä jakotuote tapahtumiin tai messuille. Painettu jumppapussi tai narureppu kulkee asiakkaasi tai kohderyhmäsi mukana moneen paikkaan ja muistuttaa yrityksestäsi. Jumppapusseihin voidaan tehdä yksiväri- tai moniväripainatus riippuen mallista. Meiltä löydät edulliset jumppapussit painettuna haluamallasi logolla.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi