Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Asiakirjalaukut

Asiakirjalaukku painettuna omalla logolla kulkee kätevästi niin henkilökuntasi kuin kohderyhmäsi mukana tuoden näkyvyyttä yrityksellesi. Asiakirjalaukut voidaan yksilöidä monella eri tavalla riippuen mallista. Yksilöintitapoja ovat muun muassa painatus, moniväripainatus, laserkaiverrus, brodeeraus, siirtokuva jne. 

Etusivu

/

Laukut

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Asiakirjalaukku omalla painatuksella tai yrityksesi logolla painettuna on yksi tapa mainostaa yritystäsi. Asiakirjalaukku, johon on painettu logo tuo näkyvyyttä yrityksellesi. Löydät valikoimatamme laajan valikoiman erilaisia asikirjalaukkuja aina edullisista vaihtoehdoista arvokkaampiin vaihtoehtoihin. 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi