Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Älypuhelintarvikkeet

/

Langaton 5w Latausasema Musta
Langaton 5w Latausasema Musta
Langaton 5w Latausasema Musta
Langaton 5w Latausasema Musta
Langaton 5w Latausasema Musta
Langaton 5w Latausasema Musta

Langaton 5W latausasema

124727

Langaton 5W latausasema - Lataa älypuhelimesi langattomasti tai USB-porttien kautta. Yhteensopiva uusimpien Android- ja iPhone-mallien kanssa. Vanhemmat mallit ladattavissa USB-porttien tai lisäalustan avulla. Valmistettu kestävästä ABS-muovista. Kompakti muotoilu, koko 9x9x1 cm. Painatus tampopainatuksella tai digipainatuksella. Saatavilla mustana ja valkoisena. Täydellinen mainos- tai yrityslahja.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Langaton 5w Latausasema Musta
Langaton 5w Latausasema Valkoinen

Määrä

kpl

656,00 €

Langaton 5W latausasema älypuhelimille mainoslahjaksi yrityksen logolla

Langaton latausasema on kätevä mainoslahja, joka sopii erinomaisesti toimistoihin, koteihin ja matkoille. Latausasemalla voi ladata vaivattomasti älypuhelimia langattomasti tai USB-porttien kautta. Se on erinomainen liikelahja yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ja työntekijöilleen hyödyllisen ja modernin lataustavan. Langaton latausasema on tyylikäs ja helppokäyttöinen lisä jokaisen työpöydälle tai yöpöydälle.

Langaton latausasema - lisää yrityksen näkyvyyttä älypuhelintarvikkeilla

Lataa älypuhelimesi langattomasti tehokkaalla 5W latausasemalla, joka toimii uusimpien Android- ja iPhone-mallien kanssa. Tyylikäs musta tai valkoinen ABS-muovinen latausasema on kompakti (9x9x1 cm) ja kevyt (75 g) ratkaisu, joka sopii täydellisesti yrityksesi logolla varustettuna mainoslahjaksi. USB-liitäntä mahdollistaa helpon käytön toimistossa tai matkalla.

Langattomat laturit - monipuoliset painatusmahdollisuudet yrityksille

Tehosta yrityksesi brändinäkyvyyttä langattomalla 5W latausasemalla, johon voit painattaa logosi ja iskulauseesi. Valitse tuotteen ja merkkauksen värit yrityksesi brändin mukaisesti. Tämä käytännöllinen liikelahja sopii erinomaisesti jaettavaksi tapahtumissa ja muistuttaa asiakkaitasi yrityksestäsi joka kerta, kun he lataavat älypuhelimensa. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi