Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Juomapullot

/

Metalliset Juomapullot

/

Landscape Ii. 400 Ml Sublimaatio-urheilupullo Valkoinen
Landscape Ii. 400 Ml Sublimaatio-urheilupullo Valkoinen
Landscape Ii. 400 Ml Sublimaatio-urheilupullo Valkoinen

hi!dea™

LANDSCAPE II. 400 ml:n sublimaatio-urheilupullo

146419

LANDSCAPE II. 400 ml:n alumiininen sublimaatio-urheilupullo karabiinikoukulla. Soveltuu kylmille juomille ja ruoka-aineille. Tilavuus 400 ml, ø66 x 176 mm. Pakattu lahjalaatikkoon. Pullossa 360º kääntyvyys. Painatus sublimaatiolla, max. painoala 500cm2. Saatavilla valkoisena. Täydellinen valinta aktiiviseen elämäntapaan ja yrityksesi näkyvyyden parantamiseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Landscape Ii. 400 Ml Sublimaatio-urheilupullo Valkoinen

Määrä

kpl

170,50 €

400 ml:n alumiininen sublimaatio-urheilupullo karabiinikoukulla yrityksen mainoslahjaksi

Tyylikkäät metalliset juomapullot ovat loistava valinta yrityslahjaksi tai mainostuotteeksi. Sublimaatiopainatuksella varustetut urheilupullot sopivat erinomaisesti niin toimistotyöhön, ulkoiluun kuin vapaa-aikaan. Karabiinikoukulla varustettu alumiininen juomapullo on kätevä ottaa mukaan vaellukselle, pyöräretkelle tai kuntosalille. Laadukas ja näyttävä juomapullo toimii myös tyylikkäänä liikelahjana yhteistyökumppaneille ja asiakkaille.

Sublimaatiopullo Landscape II lisää yrityksen näkyvyyttä ja tunnettavuutta

LANDSCAPE II 400 ml:n alumiininen sublimaatio-urheilupullo soveltuu erinomaisesti yritysten mainoslahjaksi. Laadukas materiaali ja 360 asteen kääntyvä karabiinikoukku takaavat pullon kestävyyden ja monikäyttöisyyden. Suuri 500 cm2:n painoala mahdollistaa näyttävän sublimaatiopainatuksen, jolla yrityksen logo ja viesti erottuvat edukseen. Pullo on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon, mikä tekee siitä arvokkaan lahjan asiakkaille ja henkilöstölle.

Sublimaatiopainatukset alumiinisiin 400ml urheilupulloihin

Tee yrityksestäsi näkyvä ja mieleenpainuva sublimaatio-urheilupullolla! Painata logosi ja iskulauseesi pulloon brändiväreissäsi, niin asiakkaasi muistavat sinut joka hörpyllä. 400 ml:n alumiininen pullo sopii täydellisesti tapahtumiin ja lahjoiksi. Karabiinikoukku tekee pullosta kätevän kantaa mukana. Tilaa omasi nyt ja anna brändisi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi