Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Kauneudenhoito

/

Ladia 5-osainen Manikyyrisarja Bambusta
Ladia 5-osainen Manikyyrisarja Bambusta
Ladia 5-osainen Manikyyrisarja Bambusta
Ladia 5-osainen Manikyyrisarja Bambusta
Ladia 5-osainen Manikyyrisarja Bambusta
Ladia 5-osainen Manikyyrisarja Bambusta

Unbranded

Ladia 5-osainen manikyyrisarja bambusta

137600

Ladia-manikyyrisarja bambusta: 5 korkealaatuista kauneudenhoitovälinettä tyylikkäässä pakkauksessa. Kestävän kehityksen mukainen lahja, joka sopii jokaiselle. Personoitavissa laserkaiverruksella tai tampopainatuksella. Täydellinen joululahja kylpyhuoneeseen tai kauneudenhoitoon. Sarja sisältää kynsinauhaleikkurin, korvanpuhdistimen, kynsisakset, pinsetit ja sakset. Valmistettu bambusta ja ruostumattomasta teräksestä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Ladia 5-osainen Manikyyrisarja Bambusta

Määrä

kpl

541,25 €

Ladia bambusta valmistettu 5-osainen manikyyrisarja yrityksen mainoslahjaksi kauneudenhoitoon

Ladia-manikyyrisarja on täydellinen lahja kauneudenhoitoon. Bambusta valmistettu sarja sopii niin joululahjaksi kuin kylpyhuoneen käyttötuotteeksi. Korkealaatuinen setti sisältää kaikki tarvittavat välineet käsien ja jalkojen hoitoon. Kestävän kehityksen mukaisesti valmistettu manikyyrisarja on erinomainen valinta itselle tai lahjaksi. Hemmottele itseäsi tai läheistäsi tällä tyylikkäällä ja käytännöllisellä lahjalla.

Ladia bambukynsihoitosetti - yrityslahja kauneudenhoidon ammattilaisille

Ladia 5-osainen manikyyrisarja bambusta on tyylikäs ja kestävä mainoslahja, joka sisältää korkealaatuiset kynsinauhaleikkurin, korvanpuhdistimen, kynsisakset ja pinsetit. Vastuullisesti tuotetusta bambusta valmistettu sarja on ekologinen valinta, joka viestii yrityksesi arvoista. Laadukkaat työvälineet takaavat pitkäikäisen käytön. Personoi sarja yrityksesi logolla ja anna lahja, joka muistetaan.

Manikyyrisarjan kestävät painatusmahdollisuudet bambupinnalle

Korkealaatuinen bambusta valmistettu Ladia-manikyyrisarja on täydellinen lahja yrityksesi logolla tai iskulauseella. Voit valita merkkauksen värin brändiisi sopivaksi. Tämä kestävän kehityksen mukainen sarja viestii yrityksesi arvoista ja sopii erinomaisesti vaikka joululahjaksi. Laadukas 5-osainen setti sisältää kaikki tarpeelliset välineet käsien ja jalkojen kauneudenhoitoon.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi