Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Tietokonetarvikkeet

/

Kushi Kameransuoja Vehnänoljesta
Kushi Kameransuoja Vehnänoljesta
Kushi Kameransuoja Vehnänoljesta
Kushi Kameransuoja Vehnänoljesta
Kushi Kameransuoja Vehnänoljesta
Kushi Kameransuoja Vehnänoljesta

Unbranded

Kushi kameransuoja vehnänoljesta

137646

Suojaa digitaalinen elämäsi vakoilevilta hakkereilta tällä tyylikkäällä ja ekologisella kameransuojalla. Valmistettu vehnänoljen ja ABS-muovin seoksesta, se on helppo kiinnittää ja sopii useimpiin kannettaviin tietokoneisiin. Liu'uta suojaa paljastaaksesi tai peittääksesi kameran vaivattomasti. Suojaa yksityisyytesi ja nauti huolettomasta digitaalisesta kokemuksesta tämän kestävän ja tyylikkään lisävarusteen avulla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Beige

Kushi Kameransuoja Vehnänoljesta

Määrä

kpl

26,00 €

Vehnänoljesta valmistettu Kushi kameransuoja tietoturvalliseen yrityksen mainoslahjakäyttöön

Suojaa digitaalinen elämäsi vakoilevilta hakkereilta tyylikkäällä ja ympäristöystävällisellä Kushi kameransuojalla. Vehnänolkiseoksesta valmistettu suoja on helppo kiinnittää useimpiin kannettaviin tietokoneisiin ja sopii täydellisesti niin toimistoon, kotiin kuin matkoillekin. Liu'uttamalla peitettä voit helposti paljastaa tai peittää kameran tarpeen mukaan. Kushi kameransuoja on luotettava valinta yksityisyytesi turvaamiseen.

Kushi kameransuojat suojaavat yritystä hakkereilta

Suojaa yrityksesi tietoturva tyylikkäästi Kushi-kameransuojalla, joka on valmistettu ympäristöystävällisestä vehnänoljen ja ABS-muovin seoksesta. Tämä ohut ja kevyt lisävaruste estää hakkereiden vakoilun ja naarmuuntumisen, sopien useimpiin kannettaviin. Helppo kiinnitys ja liu'utettava peite takaavat vaivattoman käytön. Painata yrityksesi logo näkyvästi ja anna laadukas mainoslahja, joka viestii vastuullisuudesta ja turvallisuudesta.

Kameransuojan painatus logollasi - suojaa yksityisyyttäsi tyylikkäästi

Suojaa yrityksesi digitaalinen yksityisyys tyylikkäällä kameransuojalla, johon voit painattaa logosi ja iskulauseesi. Valitse brändiäsi täydentävät värit ja korosta yritystäsi jokaisessa videotapaamisessa. Tämä ympäristöystävällinen vehnänolkisekoitteinen suoja on täydellinen mainoslahja asiakkaillesi ja henkilöstöllesi. Näytä, että välität tietoturvasta ja kestävästä kehityksestä samalla, kun edistät yrityksesi näkyvyyttä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi