Sammutuspeitteet

Sammutuspeite omalla logolla tai kuosilla, kuten muut turvallisuustuotteet, sopii erinomaisesti liikelahjaksi, koska se viestii itsessään turvallisuutta. Sammutuspeite olisi hyvä löytyä aina kootonta ja mökiltä, jonka lisäksi se on tärkeä lisävaruste myös veneisiin, sekä asuntovaunuihin ja -autoihin. 

Meiltä saat ison 180x120cm kokoisen sammutuspeitteen, jonka suojapussi voidaan kustomoida täysin halutunlaiseksi, sillä suojapussiin voidaan tehdä moniväripainatus kauttaaltaan. Katso tuotesivulta esimerkkipainatukset. Autamme mielellään painatuksen suunnittelussa ja asemoinnissa.

Koti

/

Turvallisuus

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Sammutuspeite Liikelahjaksi Omalla Painatuksella

Sammutuspeite omalla painatuksella on erinomainen liikelahja, koska sille löytyy yleensä aina käyttöä kotoonta, mökiltä, tai veneestä. Meiltä löytyy valmiiksi kivoja kuosia, joihin voidaan tehdä logomerkkaus, tai sitten voimme myös kustomoida yrityksellenne täysin oman kuosin. Vain mielikuvitus on rajana, sillä suojapussiin voidaan tehdä moniväripainatus kauttaaltaan. Sammutuspeitteemme on reilun kokoinen 180x120cm.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi