Request a quick quote

Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
kasvosuoja
  • kasvosuoja
  • kasvosuoja
  • kasvosuoja
  • kasvomaski
  • kasvosuoja
Otsikko:
Kertakäyttöinen Kasvomaski BFE ≥ 95%
0
0,39 €
Alin hinta: 
0,24 €
Tuote250kpl x 0.19€47.5€
Yhteensä alv 0%47.5€

Quick quote / Cart

Pystyvälilehdet

Kuvaus

NOPEA TOIMITUS HELSINGIN VARASTOSTAMME!

Kertakäyttöinen kasvomaski kuminauhoilla

Kasvomaski sopii käyttöön kun halutaan estää tartunnan leviäminen. Kasvomaski ehkäisee leviämistä pisaratartuntana omasta uloshengitysilmasta. Kasvomaski ei ole hengityssuoja, vaan se poistaa ainoastaan pisaroita uloshengitysilmasta ja näin ehkäisee pisaratartunnan kautta tapahtuvaa viruksen leviämistä. Pisaratartunta leviää uloshengittäessä, yskiessä tai aivastaessa ja kasvomaski ehkäisee tällaisen pisaratartunnan leviämistä.

Kasvomaskia ei ole tarkoitettu sairaalakäyttöön, mutta sitä voidaan käyttää esimerkiksi kotihoidossa hallituksen antamien kevennettyjen säädösten mukaisesti. Se sopii myös käytettäväksi julkisilla paikoilla kuten kaupoissa ehkäisemään tartunnan leviämistä. Se ei kuitenkaan suojaa kasvomaskin käyttäjää virustartunnalta. Virustartunnan suojaamiseksi tulisi käyttää FFP3-tasoista hengityssuojaa.

Kertakäyttöinen kasvomaski on valmistettu kolmikerroksisesta materiaalista, joissa uloimmat kerrokset ovat non woven kuitukangasta ja sisäkerros sulapuhallettua suodatinkangasta. Suoja on lasikuituvapaa sekä lateksiton.

 

CE -merkitty.
50 kappaletta / laatikko.
Suodatusteho: BFE 95 %
Suomessa testattu suodatusteho = 98,9 %