Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Keraaminen Muki Värillisellä Sisäpuolella 300ml Harmaa, Valkoinen
Keraaminen Muki Värillisellä Sisäpuolella 300ml Harmaa, Valkoinen
Keraaminen Muki Värillisellä Sisäpuolella 300ml Harmaa, Valkoinen
Keraaminen Muki Värillisellä Sisäpuolella 300ml Harmaa, Valkoinen
Keraaminen Muki Värillisellä Sisäpuolella 300ml Harmaa, Valkoinen
Keraaminen Muki Värillisellä Sisäpuolella 300ml Harmaa, Valkoinen

Keraaminen muki värillisellä sisäpuolella

125185

Monipuolinen ja kestävä keraaminen kahvimuki on mahtava yrityslahja asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella on paitsi tehokas markkinointiväline, myös keino lujittaa yrityksen ja sen asiakkaiden tai työntekijöiden välistä liittoa. Hanki mainoslahja, joka säilyy ja muistuttaa vastaanottajaa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. keraaminen kahvimuki on myös kohtuuhintainen ratkaisu lahjaksi, kun toiveena on paljon korkealuokkaista ja käytännöllistä tavaraa maltillisella budjetilla.

  • Painatustavat: tampopainatus ja laserkaiverrus
  • Värivaihtoehdot: Harmaa, valkoinen, sininen ja vihreä
  • Materiaali: keramiikka
  • Tilavuus: 300 ml

Keraaminen muki on freesisti muotoiltu matalla ulkopuolen viimeistelyllä sekä värillisellä sisäpuolella. Pakattu kraft-lahjapakkaukseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Harmaa, valkoinen

Keraaminen Muki Värillisellä Sisäpuolella 300ml Harmaa, Valkoinen
Keraaminen Muki Värillisellä Sisäpuolella 300ml Valkoinen, Harmaa
Keraaminen Muki Värillisellä Sisäpuolella 300ml Sininen, Harmaa
Keraaminen Muki Värillisellä Sisäpuolella 300ml Ruskea, Harmaa

Määrä

kpl

546,00 €

Käyttökelpoinen liikelahja - Kahvimuki

keraaminen kahvimukissa materiaalina on huippulaadukas keramiikka. keraaminen kahvimukin tilavuus on 300 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nauttimiseen. keraaminen kahvimuki on sekä käytännöllinen että pitkäikäinen, ja se tekee siitä mahtavan mainoslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

keraaminen kahvimuki - Mainoslahja, joka luo yhteisöllisyyttä

Kahvimuki on tarpeellinen lahja, joka löytää paikkansa monen ihmisen arkipäivässä. Kun kahvimukissa on brändin logo, iskulause tai muu sanoma, se tarjoaa jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten keraaminen kahvimuki voi toimia tehokkaana mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää kahvimukia töissä, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan työntekijöille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne vahvistavat organisaation identiteettiä. Mainoslahjana jaettu kahvimuki jää useasti käyttöön pitkäksi aikaa. Tämä merkitsee, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat pidempään kuin monet muut yrityslahjat.

Kestävä ja laadukas painatus - Vanno mukit

Omalla painatuksella voit tehdä keraaminen kahvimukista erityisen persoonallisen. Mukiin voidaan painattaa esimerkiksi yrityksen logo, iskulause tai vaikka henkilökohtainen viesti, joka tekee mainoslahjasta ominaisen ja mieleenpainuvan. Painatuksen ansiosta voit myös varmistaa, että brändisi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä aina yrityksesi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi