Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Sadeviitat

/

Isabel. Sadeviitta Sininen
Isabel. Sadeviitta Sininen
Isabel. Sadeviitta Sininen
Isabel. Sadeviitta Sininen

hi!dea™

ISABEL. Sadeviitta

147730

ISABEL-sadeviitta on kätevä yhden koon sadeponcho, joka toimitetaan kompaktissa pallon muotoisessa pakkauksessa avaimenperällä ja karabiinikoukulla. Vedenkestävä ja saatavilla useissa väreissä, se on täydellinen mainos- tai yrityslahja. Pakkaus ø63 mm, viitta 1200 x 900 mm. Painatus tampo- tai UV-tekniikalla. Materiaali muovia.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Sininen

Isabel. Sadeviitta Sininen
Isabel. Sadeviitta Punainen
Isabel. Sadeviitta Valkoinen
Isabel. Sadeviitta Vaaleanvihreä

Määrä

kpl

116,00 €

ISABEL sadeviitta yrityksen logolla suojaa sateelta ja toimii näyttävänä mainoslahja

Sadeviitta on kätevä ratkaisu sadepäivien ulkoiluun ja retkeilyyn. Kompakti koko mahdollistaa sadeviitan mukana kuljettamisen kätevästi esimerkiksi laukussa tai repussa. Sadeviitta soveltuu erinomaisesti myös tapahtumien ja messujen mainoslahjatarpeisiin. Saatavilla useissa väreissä, joten löydät varmasti yrityksesi ilmeeseen sopivan vaihtoehdon. Suojaudu sateelta tyylikkäästi sadeviitta mukanasi!

Sadeviitta ISABEL yrityksille – lisää näkyvyyttä ja suojaa

ISABEL-sadeviitan avulla yrityksesi logo pysyy näkyvillä säässä kuin säässä. Tämä käytännöllinen yhden koon sadeponcho on valmistettu vedenkestävästä muovista, ja se on saatavilla useissa raikkaissa väreissä. Kompaktissa pallon muotoisessa pakkauksessa avaimenperällä ja karabiinikoukulla ISABEL-sadeviitta kulkee kätevästi mukana. Painata yrityksesi logo näkyvästi sadeviittaan useilla eri painotekniikoilla ja kokoluokissa.

Sadeviitan painatus logolla - useita vaihtoehtoja saatavilla

Varusta yrityksesi logolla ISABEL-sadeviitta ja suojaudu säältä tyylikkäästi. Valitse brändiisi sopiva väri ja lisää iskulause tai mainos painatuksella. Kompakti pakkaus kulkee kätevästi mukana avaimenperässä. Ihanteellinen ratkaisu ulkoilmatapahtumiin ja yrityksen näkyvyyden lisäämiseen. ISABEL-sadeviitta – toimiva mainostuote, joka pitää sinut ja yrityksesi mielessä säässä kuin säässä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi