Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Pipot

/

Irwin-pipo
Irwin-pipo
Irwin-pipo
Irwin-pipo
Irwin-pipo

Elevate Essentials

Irwin-pipo

133321

Irwin-pipo - lämmin ja tyylikäs unisex-pipo kylmiin säihin. Valmistettu mukavasta akryylineuloksesta, kaksinkertainen taitettu reuna lisää lämpöä ja istuvuutta. Saatavilla punaisena, harmaana, mustana ja sinisenä. Klassinen ulkonäkö tekee piposta monikäyttöisen ja muodikkaan. Painatus brodeeraamalla. Materiaali 100% akryyli, valmistusmaa Kiina.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Punainen

Irwin-pipo
Irwin-pipo
Irwin-pipo
Irwin-pipo

Määrä

kpl

147,50 €

Irwin-pipo yrityksen logolla lämpimäksi mainoslahjaksi talvipakkasille

Irwin-pipo on monipuolinen ja tyylikäs ratkaisu kylmiin olosuhteisiin. Se sopii erinomaisesti ulkoiluun, talviurheiluun ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Irwin-pipo on loistava mainostuote yrityksille, jotka haluavat näkyvyyttä talvitapahtumissa ja ulkoilmakampanjoissa. Laadukas ja mukava Irwin-pipo on täydellinen liikelahja asiakkaille ja henkilöstölle, jotka arvostavat lämpöä ja tyyliä kylmällä säällä.

Irwin-pipot yrityksen tunnettavuuden lisäämiseen

Irwin-pipo on laadukas akryylipipo 1x1-ribbineuloksesta, joka pitää pään lämpimänä kylmällä säällä. Kaksinkertainen taitettu reuna tuo lisälämpöä ja istuvuutta. Klassinen ulkonäkö ja useita värivaihtoehtoja tekevät Irwin-piposta monipuolisen mainos- ja yrityslahjan, joka näyttää tyylikkäältä ja toimii käytännössä. Korkealaatuisena ja kestävänä Irwin-pipo vahvistaa yrityksesi brändiä positiivisesti.

Brodeeraa logosi lämpimään akryylipipoosi useissa väreissä

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Irwin-pipoilla! Painata logosi tai iskulauseesi näihin laadukkaisiin, akryylista valmistettuihin pipoihin, jotka pitävät henkilöstösi ja asiakkaasi lämpiminä. Valitse väri, joka sopii yrityksesi ilmeeseen ja luo yhtenäinen look. Irwin-pipot ovat täydellinen valinta tapahtumiin, joissa haluat edustaa brändiäsi tyylikkäästi ja lämmittää samalla ihmisiä kylmällä säällä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi