Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Tietokonetarvikkeet

/

Incognito Tietosuojapaketti
Incognito Tietosuojapaketti
Incognito Tietosuojapaketti
Incognito Tietosuojapaketti
Incognito Tietosuojapaketti
Incognito Tietosuojapaketti
Incognito Tietosuojapaketti
Incognito Tietosuojapaketti
Incognito Tietosuojapaketti

Unbranded

Incognito tietosuojapaketti

136821

Suojaa tietosi tehokkaasti Incognito-tietosuojapaketilla. USB-tietosuoja, web-kameran linssisuoja ja ääniliittimen suoja estävät tietovarkaudet, haittaohjelmat ja salakuuntelun. Helppokäyttöinen ratkaisu kannettaviin tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin. Kätevä suojakotelo mukana. Valmistettu kestävästä ABS-muovista. Tilaa omasi nyt ja varmista digitaalinen turvallisuutesi!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Incognito Tietosuojapaketti

Määrä

kpl

281,50 €

Incognito tietosuojapaketti digitaalinen tietoturva yrityksen mainoslahjaksi

Incognito tietosuojapaketti suojaa yksityisyyttäsi niin toimistolla, matkustaessa kuin kotona. Estä tietovarkaudet ja haittaohjelmat liittäessäsi laitteesi julkisiin latauspisteisiin tai tietokoneisiin. Suojaa web-kamerasi ei-toivotulta katselulta ja varmista, etteivät ulkopuoliset kuuntele keskustelujasi. Kätevä ja helppokäyttöinen ratkaisu tietoturvasta huolestuneille ammattilaisille ja yksityishenkilöille. Incognito - huolehdi digitaalisesta turvallisuudestasi missä ikinä liikutkin.

Incognito tietosuojapaketti suojaa yrityksen tietoturvan mainoslahjana

Suojaa yrityksesi tiedot tehokkaasti Incognito tietosuojapaketilla. USB-tietosuoja, web-kameran linssisuoja ja ääniliittimen suoja estävät tietovuodot ja haittaohjelmat. Kompakti ja kestävä ABS-muovinen paketti on täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka osoittaa asiakkaille ja työntekijöille, että yrityksesi arvostaa tietoturvaa. Incognito tietosuojapaketti - luotettava valinta digitaaliseen turvallisuuteen.

Tietosuojapaketin painatusmahdollisuudet suojakoteloon

Suojaa yrityksesi tiedot tyylikkäästi Incognito tietosuojapaketilla! Painata logosi tai iskulauseesi mustaan suojakoteloon ja korosta brändiäsi. Täydellinen lahja tapahtumiin ja muistutus yrityksesi sitoutumisesta tietoturvaan. USB-tietosuoja, web-kameran linssisuoja ja ääniliittimen suoja pitävät arkaluontoiset tiedot turvassa missä tahansa. Luotettava suoja digitaaliseen aikakauteen!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi