Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Harvest Asheville Meleerattu Harmaa
Harvest Asheville Meleerattu Harmaa

Harvest

Harvest Asheville

116694

Harvest Asheville -college on laadukas ja tyylikäs mainos- tai yrityslahja. Tämä unisex-malli on valmistettu paksusta 380g/m² puuvilla-polyesterisekoitteesta. Collegeessa on resorit hihansuissa ja helmassa sekä hengitysreiät kainaloissa. Saatavilla harmaan ja mustan sävyissä. Personoi brodeerauksella tai painatuksella. Tilaa nyt ja anna lahjaksi tai myy eteenpäin!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Meleerattu harmaa

Harvest Asheville Meleerattu Harmaa
Harvest Asheville Musta

Määrä

kpl

625,00 €

Harvest Asheville collegehuppari yrityksen logolla

Harvest Asheville -collegehuppari on monikäyttöinen ja tyylikäs valinta niin vapaa-aikaan kuin työpaikalle. Se sopii erinomaisesti yritysten ja yhteisöjen laadukkaisiin mainoslahjoihin, henkilöstön työvaatteisiin sekä urheiluseurojen ja tapahtumien oheistuotteisiin. Laadukas ja kestävä materiaali takaa miellyttävän käyttökokemuksen, ja brodeeraus- sekä painatusmahdollisuudet tekevät hupparista täydellisen valinnan logon tai viestin esille tuomiseen.

Harvest Asheville hupparit yrityksesi näkyvyyden parantamiseen

Harvest Asheville -heavy college on laadukas ja kestävä mainoslahja, joka pitää yrityksesi logon esillä. 380g/m2 materiaali ja hengitysreiät kainaloissa takaavat mukavuuden. Unisex-malli sopii kaikille. Brodeeraus tai painatus jopa 200cm² kokoisena. Saatavilla harmaana ja mustana. Harvest Asheville on täydellinen valinta yrityksesi näkyvyyden lisäämiseen lahjana tai työvaatteena.

Hupparit painatuksella ja brodeerauksella yrityksille ja yhdistyksille

Vahvista yrityksesi brändiä tyylikkäällä Harvest Asheville -collegella! Painata logosi tai iskulauseesi huppariin ja valitse väritys, joka sopii yrityksesi ilmeeseen. Laadukas ja mukava college sopii niin työpaikalle kuin vapaa-ajallekin. Tilaa omasi nyt ja anna henkilöstösi edustaa yritystäsi ylpeydellä. Harvest Asheville -college – näkyvyyttä yrityksellesi joka tilanteessa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi