Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

Portfoliot

/

Guild Dokumenttikanso A4
Guild Dokumenttikanso A4
Guild Dokumenttikanso A4
Guild Dokumenttikanso A4

Unbranded

Guild Dokumenttikanso A4

135174

Guild A4-dokumenttikansio 350g/m2 paperista, täysväripainatuksella kanteen ja sisäpuolelle. Paikka käyntikortille 55x85mm. Tyylikäs ja laadukas ratkaisu asiakirjojen säilytykseen ja esittelyyn. Valmistettu Euroopassa, painaa vain 56g. Erinomainen valinta yrityslahjaksi tai promotuotteeksi, jolla erotut eduksesi. Tilaa omalla painatuksella varustetut dokumenttikansiot jo tänään!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Guild Dokumenttikanso A4

Määrä

kpl

547,50 €

Guild dokumenttikanso A4 valkoinen paperikansio mainoslahjaksi yrityksen portfolioon

Dokumenttikansiot ovat täydellisiä mainoslahjoja yrityksille, jotka haluavat panostaa näkyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Näitä tyylikkäitä ja kestäviä kansioita voidaan hyödyntää monipuolisesti esimerkiksi konferensseissa, messuilla ja asiakastapaamisissa. Sisäpuolen käyntikorttitasku mahdollistaa yhteystietojen jakamisen vaivattomasti. Guild-dokumenttikansiot sopivat erinomaisesti myös toimistokäyttöön, kuten raporttien ja esitteiden säilytykseen. Kansioon painettu yrityksen logo vahvistaa brändinäkyvyyttä ja jättää laadukkaan vaikutelman.

Guild A4-dokumenttikansiot – näkyvyyttä ja brändiuskollisuutta yrityksellesi

Guild A4-dokumenttikansio on laadukas 350g/m2 paperista valmistettu mainos- ja yrityslahja, joka tarjoaa täysiväripainatuksen eteen, taakse ja etukannen sisäpuolelle. Kansion sisäpuolelta löytyy kätevä paikka 55 x 85 mm kokoiselle käyntikortille. Tämä Euroopassa valmistettu dokumenttikansio on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat antaa laadukkaan ja käytännöllisen lahjan asiakkailleen tai yhteistyökumppaneilleen.

Dokumenttikansion painatus - täysvärit eteen, taakse ja sisälle

Erottaudu kilpailijoista tyylikkäällä Guild A4-dokumenttikansiolla, johon voit painattaa yrityksesi logon ja iskulauseen täysiväripainatuksella. Valitse brändiisi sopivat värit ja hyödynnä kansiota tapahtumissa ja markkinoinnissa. Laadukas 350g/m2 paperi takaa kestävyyden ja sisäpuolen käyntikorttitasku pitää yhteystietosi aina saatavilla. Vahvista yrityksesi näkyvyyttä ja anna ammattimainen vaikutelma tällä käytännöllisellä dokumenttikansiolla.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi