Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Laukut

/

Mainoskassit

/

Paperikassit

/

Grant. Paperikassi (100 G/m²) Valkoinen
Grant. Paperikassi (100 G/m²) Valkoinen
Grant. Paperikassi (100 G/m²) Valkoinen
Grant. Paperikassi (100 G/m²) Valkoinen

hi!dea™

GRANT. Paperikassi (100 g/m²)

145745

GRANT-paperikassi on tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta yrityksesi mainoslahjaksi. Vankka 100 g/m² voimapaperi takaa kestävyyden, ja 320 x 390 x 110 mm koko riittää monenlaisille ostoksille. Punoskahva tuo mukavuutta kantamiseen. Painata kassiin yrityksesi logo jopa 600 cm2 kokoisena tekstiilipainatuksena. Vastuullinen eurooppalainen valmistus varmistaa laadukkaan lopputuloksen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Grant. Paperikassi (100 G/m²) Valkoinen

Määrä

kpl

430,00 €

Paperikassi yrityksen logolla painettuna mainoslahjaksi tai kauppojen kassiksi

Paperikassit ovat monikäyttöisiä mainoslahjatuotteita, jotka sopivat niin yritysten kuin yhdistysten tarpeisiin. Niitä voidaan hyödyntää messuilla, tapahtumissa ja myymälöissä tuotteiden pakkaamiseen ja brändin esille tuomiseen. Paperikassit toimivat myös take away -pakkauksina ravintoloille ja kahviloille. Kestävän kehityksen mukaisina valintoina paperikassit viestivät yrityksen ympäristövastuullisuudesta. Painatuksella varustetut kassit lisäävät brändin näkyvyyttä ja toimivat kävelevänä mainoksena.

Paperikassit GRANT yrityksesi brändin vahvistamiseen

GRANT-paperikassi on ympäristöystävällinen ja kestävä valinta yrityksesi mainoslahjaksi. 100 g/m² voimapaperista valmistettu kassi on tehty Euroopassa, ja siihen on mahdollista painattaa yrityksesi logo tai viesti jopa 600 cm² kokoiselle alueelle tekstiilipainatuksella. Tyylikäs valkoinen väri ja punoskahvat tekevät kassista tyylikkään ja monikäyttöisen lahjan, joka vahvistaa yrityksesi brändiä.

Paperikassien painatus tekstiilipainatuksella jopa 600cm2 painoalalla

Vahvista brändisi näkyvyyttä tyylikkäällä GRANT-paperikassilla! Painata yrityksesi logo ja iskulause kassiin, ja valitse väritys joka sopii brändiisi. Kestävä ja tyylikäs GRANT-kassi on täydellinen valinta niin tapahtumiin kuin jokapäiväiseen käyttöön. Valmistettu Euroopassa laadukkaasta 100 g/m² voimapaperista. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi