Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Käsidesi

/

Gless. Alkoholipohjainen Puhdistusgeeli Läpinäkyvä
Gless. Alkoholipohjainen Puhdistusgeeli Läpinäkyvä
Gless. Alkoholipohjainen Puhdistusgeeli Läpinäkyvä

hi!dea™

GLESS. Alkoholipohjainen puhdistusgeeli

159287

GLESS alkoholipohjainen puhdistusgeeli on kätevä 50ml kokoinen käsidesi PET-pullossa fliptop-korkilla. Taskukokoinen desinfioiva käsienpuhdistussuihke kulkee kätevästi mukana minne ikinä menetkin. Valmistettu kierrätetystä rPET-muovista. Saatavilla useilla painatusvaihtoehdoilla yrityksesi logolla varustettuna. Tehokas ja helppokäyttöinen ratkaisu käsihygieniaan missä ja milloin vain!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Läpinäkyvä

Gless. Alkoholipohjainen Puhdistusgeeli Läpinäkyvä

Määrä

kpl

229,00 €

Alkoholipohjainen puhdistusgeeli GLESS 50ml käsidesipullo yrityksen mainoslahjaksi

Alkoholipohjainen puhdistusgeeli on kätevä ratkaisu käsihygieniaan niin työpaikalla, kotona kuin liikenteessäkin. Taskukokoinen käsienpuhdistussuihke kulkee helposti mukana, ja sitä voi käyttää missä tahansa. Puhdistusgeeli sopii erinomaisesti jaettavaksi esimerkiksi messuilla, tapahtumissa tai yrityslahjaksi. Mainoslahjaksi personoitu käsidesi on näkyvä tapa viestiä yrityksesi välittämisestä ja hygieniasta huolehtimisesta.

GLESS käsidesit - tehokasta brändinäkyvyyttä mainoslahjana

GLESS-alkoholipohjainen puhdistusgeeli tarjoaa yrityksellesi tehokkaan ja hygieenisen tavan pitää kädet puhtaana missä tahansa. Kätevä 50ml rPET-pullo fliptop-korkilla mahtuu taskuun, joten se kulkee vaivattomasti mukana. Painata pulloon yrityksesi logo tai viesti jopa 24cm2 kokoiselle tarralle tai 9980,01cm2 alueelle tampopainatuksella, niin saat näkyvyyttä brändillesi jokaisella käyttökerralla.

Käsidesin painatus - tampopainatus ja tarrat

Suojaa yrityksesi brändi tyylikkäällä käsidesillä! Painata logosi näkyvästi pulloon ja korosta yritysvärejäsi etiketissä. Lisää vaikuttava iskulause tai mainoslause tehostaaksesi viestiäsi. Tämä käytännöllinen lahjaidea sopii täydellisesti tapahtumiin ja muistuttaa asiakkaitasi yrityksestäsi. Tilaa nyt ja näytä, että välität henkilöstösi ja asiakkaidesi hyvinvoinnista!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi