Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Työkalut

/

Monitoimityökalut

/

Eon Bambuinen Infinity Montioimikynä Ruskea
Eon Bambuinen Infinity Montioimikynä Ruskea
Eon Bambuinen Infinity Montioimikynä Ruskea
Eon Bambuinen Infinity Montioimikynä Ruskea
Eon Bambuinen Infinity Montioimikynä Ruskea
Eon Bambuinen Infinity Montioimikynä Ruskea

Eon bambuinen infinity montioimikynä

157738

Eon bambuinen infinity monitoimikynä: ympäristöystävällinen valinta, joka kirjoittaa jopa 20 000 metriä. FSC® 100% -sertifioitua bambua, kolmionmuotoinen runko CM- ja tuumamerkinnöillä. Pyyhittävissä oleva grafiittiviiva, kosketuskärki mobiililaitteille. Kestää jopa 100 perinteistä puukynää. Pakattu FSC®-sekoitusmateriaaliin. Koko: 14,8 x ø 1 cm. Painotavat: laserkaiverrus ja tampopainatus.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Ruskea

Eon Bambuinen Infinity Montioimikynä Ruskea

Määrä

kpl

582,50 €

Bambuinen Eon infinity monitoimikynä yrityksen mainoslahjaksi

Eon bambuinen infinity monitoimikynä on monikäyttöinen työkalu, joka sopii niin toimistoon, kouluun kuin kotiinkin. Tällä kestävällä ja ekologisella kynällä voit kirjoittaa, piirtää ja luonnostella loputtomiin. Infinity-kynä toimii myös kosketusnäyttölaitteilla, joten se kulkee kätevästi mukana arjen askareissa. Bambuinen monitoimikynä on tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta niin liikelahjaksi kuin vaikka valmistujaislahjaksikin.

Eon bambuinen monitoimi-infinity-kynä vahvistaa yrityskuvaa ekologisesti

Eon bambuinen infinity monitoimikynä yhdistää ekologisuuden ja kestävyyden. FSC® 100% -sertifioitu bamburunko kestää jopa 100 tavallista puukynää. Grafiittikärki kirjoittaa jopa 20 000 metriä ja pyyhkiytyy pois kuin lyijykynä. Kosketuskärki mahdollistaa mobiililaitekäytön. Kaiverrus ja painatus tekevät kynästä näyttävän mainoslahjan, joka viestii yrityksen ympäristövastuullisuudesta. FSC®-sekoitemateriaalipakkaus täydentää ekologisen kokonaisuuden.

Painomahdollisuudet bambukynään - laserkaiverrus ja tampopainatus

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Eon bambuisella infinity-monitoimikynällä. Painata logosi ja iskulauseesi kestävään bambukynään, joka kirjoittaa jopa 20 000 metriä. Valitse painatusvärit yrityksesi värimaailmaan sopiviksi. Tämä FSC-sertifioitu laadukas liikelahja viestii vastuullisuudesta ja kestävyydestä. Kynässä on myös kosketuskärki mobiililaitteille. Tilaa omasi ja jää asiakkaiden mieleen positiivisella tavalla!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi