Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Ekokynät

/

Elliot. Bambusta Valmistetut Nuppineulat, Joissa On Klipsi Natural
Elliot. Bambusta Valmistetut Nuppineulat, Joissa On Klipsi Natural
Elliot. Bambusta Valmistetut Nuppineulat, Joissa On Klipsi Natural
Elliot. Bambusta Valmistetut Nuppineulat, Joissa On Klipsi Natural

hi!dea™

ELLIOT. Bambusta valmistetut nuppineulat, joissa on klipsi

156365

Ympäristöystävälliset bambunuppineulat yrityksesi logolla. Tyylikäs valkoinen väri ja metalliklipsi. Sininen muste. Kestävä luonnonmateriaali, erinomainen mainostuote. Tampopainatus tai laser. Ø11 x 137 mm. Tue kestävää kehitystä laadukkailla yrityslahjoilla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Elliot. Bambusta Valmistetut Nuppineulat, Joissa On Klipsi Natural

Määrä

kpl

170,00 €

Bambusta valmistetut kuulakärkikynät yrityksen ekologisiksi mainoslahjoiksi

Bambusta valmistetut nuppineulat soveltuvat monipuoliseen käyttöön niin kotona kuin toimistossakin. Nuppineuloilla voit kiinnittää muistilappuja, valokuvia tai julisteita ilmoitustauluille, seinille ja muille pinnoille. Ekologisesta bambusta valmistetut nuppineulat ovat tyylikkäitä ja kestäviä valintoja ympäristötietoisille käyttäjille. Kätevä klipsi mahdollistaa nuppineulojen kiinnittämisen myös tekstiileihin, kuten verhoihin tai vaatteisiin.

Elliot-bambuneulat vahvistavat yrityksesi ekologista imagoa

Ympäristöystävälliset ELLIOT-bambukynät metalliklipsillä tarjoavat ekologisen vaihtoehdon yrityksesi mainoslahjaksi. Kestävästä bambusta valmistetut kynät sinisellä musteella viestivät vastuullisuudesta. Tampopainatus tai lasermerkintä mahdollistavat yritysilmeen näkyvyyden. Kompakti koko Ø11 x 137 mm sopii kätevästi mukaan. Valitse luontoystävällinen ELLIOT ja vahvista yrityksesi ympäristötietoista imagoa laadukkailla mainostuotteilla.

Bambukynien yksilöllinen painatus - valitse laserkaiverruksesta tampopainatukseen

Vahvista yrityksesi brändiä tyylikkäillä ELLIOT-bambukynillä. Painata logosi tai iskulauseesi kynään ja valitse väritys, joka sopii yritysilmeeseesi. Nämä ekologiset kynät ovat täydellinen valinta tapahtumiin ja lahjoiksi, viestien samalla sitoutumisestasi kestävään kehitykseen. Tilaa nyt ja anna asiakkaillesi laadukas muisto, joka kestää pitkään.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi