Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Laukut

/

Mainoskassit

/

Paperikassit

/

Ellen. Paperikassi (115 G/m²) Natural
Ellen. Paperikassi (115 G/m²) Natural
Ellen. Paperikassi (115 G/m²) Natural

hi!dea™

ELLEN. Paperikassi

145748

ELLEN paperikassi (115 g/m²) on tyylikkään yksinkertainen ja ympäristöystävällinen valinta. Valkoisessa kassissa on tukevat punoskahvat ja tilava sisus (240 x 310 x 90 mm). Kassiin voidaan painattaa yrityksesi logo tai viesti suurelle alueelle. ELLEN soveltuu myös ruoka-aineiden kantamiseen. Vastuullinen valinta niin yrityslahjaksi kuin mainostuotteeksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Ellen. Paperikassi (115 G/m²) Natural

Määrä

kpl

350,00 €

ELLEN paperikassi yrityksen omalla logolla painettuna mainoslahjaksi

Paperikassit ovat monikäyttöisiä mainoslahjatuotteita, joita voidaan hyödyntää niin kaupassa, messuilla kuin tapahtumissakin. ELLEN-paperikassi sopii erinomaisesti yrityksesi logolla varustettuna asiakaslahjana, pakkausmateriaalina tai vaikkapa messukassina. Tyylikäs valkoinen väri ja tukeva rakenne tekevät kassista tyylikkään valinnan moneen käyttötarkoitukseen. Paperikassi on ympäristöystävällinen valinta, joka viestii vastuullisuudesta.

Paperikassit ELLEN yrityksesi brändin vahvistajana

ELLEN-paperikassi on ympäristöystävällinen valinta yrityksesi mainoslahjaksi. 115 g/m² voimapaperista valmistettu kassi soveltuu myös ruoka-aineille, ja sen 240 x 310 x 90 mm koko mahdollistaa monipuolisen käytön. Punoskahva tekee kantamisesta helppoa. Suuri painopinta-ala, jopa 300 x 500 mm², takaa yrityksesi viestin näkyvyyden. ELLEN-paperikassi – vastuullinen tapa kantaa yrityksesi brändiä.

Paperikassien painatus - Tee ostoskasseista yksilöllisiä

Vahvista brändisi näkyvyyttä tyylikkäällä ELLEN-paperikassilla. Painata yrityksesi logo ja iskulause kassiin haluamissasi väreissä. Laadukas materiaali ja tyylikäs design tekevät kassista täydellisen valinnan niin tapahtumiin kuin jokapäiväiseen käyttöön. Ympäristöystävällinen paperikassi viestii vastuullisuudesta ja kestävistä arvoista. Tilaa omalla painatuksella varustetut ELLEN-paperikassit jo tänään ja anna brändisi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi