Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kuulokkeet

Onko kohderyhmänäsi musiikkia kuuntelevat? Jos on, niin anna heille kuulokkeet painettuna yrityksesi logolla. Löydät meiltä nappikuulokkeet, tavalliset kuulokkeet sekä taustamelua vaimentavat aktiivikuulokkeet. Saat kaikki kuulokkeet painettuna yrityksesi logolla.

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Kuulokkeet jokaiselle - Löydä täydellinen malli tarpeisiisi

Etsitkö ainutlaatuista tapaa vahvistaa yrityksesi brändiä? Vannon kuulokkeiden avulla voit tehdä juuri sen. Olipa kyseessä sitten yrityksenne logo, väriteema tai erityinen viesti, meidän asiantuntijamme työskentelevät rinnallanne suunnitellakseen juuri teidän näköisenne kuulokkeet. Tämä vahvistaa brändiänne, sekä tarjoaa arvokkaan lahjan työntekijöillenne tai asiakkaillenne. Varmistamme, että jokainen yksityiskohta on huolellisesti toteutettu, jotta lopputulos vastaa täydellisesti yrityksenne visiota. Valitsemalla Vannon, valitsette kuulokkeet, jotka näyttävät hyvältä ja tarjoavat loistavaa äänenlaatua.

Loop kuulokkeet - Yhdistä laatu ja vastuullisuus

Loop Bluetooth®-kuulokkeet kierrätetystä muovista edustavat innovaatiota ja kestävää kehitystä. Nämä kuulokkeet tarjoavat korkealaatuista ääntä ja niiden valmistuksessa käytetty kierrätetty muovi tukee vihreämpää planeettaa. Loop kuulokkeet ovat suunniteltu kestämään ja ne sisältävät mikrofonin, joka tekee niistä loistavan vaihtoehdon yrityksille. Nämä kuulokkeet sopivat erinomaisesti liikelahjaksi tai osaksi työntekijöidenne päivittäistä työvälineistöä.

Langattomat kuulokkeet tehokkaaseen työpäivään

Langattomat kuulokkeet ovat nousseet suureen suosioon ja meidän laadukkaat mallit, kuten Langattomat JAM-kuulokkeet, Urban Vitamin Belmont langattomat kuulokkeet ja Urban Vitamin Freemond langattomat ANC kuulokkeet, vastaavat kaikkiin yrityksenne äänentoiston tarpeisiin. Langattomat JAM-kuulokkeet ovat tunnettu niiden pitkäikäisyydestään ja selkeästä äänenlaadustaan, tehden niistä ihanteellisen valinnan aktiiviseen työympäristöön. Urban Vitamin Belmont langattomat kuulokkeet taas erottuvat jopa 35 toistoajalla ja mukavuudellaan. Urban Vitamin Freemond langattomat ANC kuulokkeet ovat täydellinen valinta avokonttoreihin tai matkustukseen melunvaimennuksen ansiosta. Kaikki nämä langattomat kuulokkeet yhdistävät huippuluokan teknologian ja käytännöllisyyden, tehden niistä erinomaisen sijoituksen yrityksenne tuottavuuden ja työntekijöidenne tyytyväisyyden parantamiseksi.

Hyvät kuulokkeet ratkaisevat

Hyvät kuulokkeet ovat avainasemassa, kun tavoitteena on tarjota työntekijöille tai liikekumppaneille mieleenpainuva lahja. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat selkeän ja häiriöttömän äänen, joka on välttämätöntä etäkokouksissa ja keskittymistä vaativassa työskentelyssä. Meidän valikoimamme kuulokkeet ovat suunniteltu vastaamaan yritysten tarpeisiin. Ne ovat pitkäikäisiä, mukavia käyttää ja niistä löytyy loistavia ominaisuuksia, kuten melunvaimennus.

Langattomat nappikuulokkeet - Äänentoistoa ilman rajoja

Langattomat nappikuulokkeet ovat loistava valinta yrityksille, jotka arvostavat käyttömukavuutta ja tehokkuutta. Esimerkiksi RCS Liberty Pro kierrätetystä muovista valmistetut kuulokkeet, ovat ympäristöystävällinen valinta. Braavos 2 True Wireless nappikuulokkeet ovat käytännölliset ja kestävät, sopien aktiiviseen työpäivään. Hybrid True Wireless kuulokkeet puolestaan tarjoavat ensiluokkaisen äänentoiston, joka auttaa keskittymään paremmin työssä. Nämä langattomat nappikuulokkeet ovat helppoja käyttää ja ne säilyvät pitkään käytössä.

Kuulokkeet painatuksella yrityksesi tarpeisiin

Kuulokkeet painatuksella tarjoavat ainutlaatuisen tavan ilmaista yrityksenne persoonallisuutta ja vahvistaa brändiänne. Tämä ratkaisu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat erottua joukosta. Kuulokkeet, joissa on yrityksenne logo tai muu design, luovat positiivisen ja ammattimaisen kuvan yrityksestänne. Kauttamme saatte ensiluokkaiset kuulokkeet, joissa on tyylikäs painatus, joka takaa, että yrityksenne viesti välittyy selkeästi.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi