EKO

Ekologiset liikelahjat ovat ympäristöystävällisiä liikelahjoja. Ekologinen liikelahja, tai mainoslahja on yleensä valmistettu ympäristöystävällistä materiaaleista, kuten kierrätetystä muovista, tai maatuvista materiaalista kuten esim. ekologiset kynät.

Ekologinen liikelahja voi myös säästää luontoa ja ympäristöä sitä käytettäessä. Tälläisiä ekotuotteita ovat esimerkiksi aurinkolaturilla toimivat tuotteet ja energialamput.

Ekologinen mainoslahja on loistava tapa viestiä sekä asiakkaille että yhteistyökumppaneille että yrityksenne toimii ympäristöystävällisesti jokaisella osa-alueella ja arvostaa luontoamme. Ekologinen liikelahja osoittaa että yrityksesi toimii vastuullisesti ja auttaa näin ollen positiivisen yrityskuvan luomisessa. Ekologisella liikelahjalla voit myös antaa lahjan vastaanottajalle hyvän olon tunteen sillä hän tietää että lahjalla on positiivinen vaikutus luontoomme.

Ekotuotteista löytyy myös arvokkaampia yrityslahjoja, kuten tämä bambuvartinen kuulakärkikynä, joita voidaan antaa esimerkiksi hienompina asiakaslahjoina, tai henkilöstölahjoina.

Vinkki: ekokynät

Katso myös pelkästään ekologisiin liikelahjoihin ja mainostekstiileihin erikoistunut sivustomme Ekofy

Alkaen0.32 €
Alkaen0.32 €
Alkaen0.32 €
Alkaen0.32 €
Alkaen0.46 €
Alkaen0.51 €
Alkaen0.51 €
Alkaen0.51 €
Alkaen0.51 €
Alkaen0.66 €
Alkaen0.77 €
Alkaen0.71 €
Alkaen0.93 €
Alkaen0.93 €
Alkaen0.93 €
Alkaen0.93 €

Sivut

Tilaa syöte RSS - EKO