Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

Muistikirjat

/

Kierrelehtiöt

/

Desk-mate® Kierremuistikirja, A5 Valkoinen / Musta
Desk-mate® Kierremuistikirja, A5 Valkoinen / Musta
Desk-mate® Kierremuistikirja, A5 Valkoinen / Musta
Desk-mate® Kierremuistikirja, A5 Valkoinen / Musta
Desk-mate® Kierremuistikirja, A5 Valkoinen / Musta
Desk-mate® Kierremuistikirja, A5 Valkoinen / Musta

Unbranded

Desk-Mate® kierremuistikirja, A5

162060

Desk-Mate® kierremuistikirja A5-koossa on tyylikäs ja laadukas valinta yrityslahjaksi. Kiiltävä kartonkikansi ja 50 arkkia tyhjää paperia mahdollistavat muistiinpanojen tekemisen. Täysiväripainatus kanteen ja arkeille tekee muistikirjasta persoonallisen. Valmistettu Euroopassa korkealaatuisista materiaaleista. Saatavilla valkoisella tai mustalla kierteellä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen / Musta

Desk-mate® Kierremuistikirja, A5 Valkoinen / Musta
Desk-mate® Kierremuistikirja, A5

Määrä

kpl

590,00 €

A5 kierremuistikirja yrityksen logolla mainoslahjaksi

Desk-Mate® kierremuistikirja on monikäyttöinen mainoslahja, joka sopii erinomaisesti muistiinpanojen tekemiseen toimistossa, kotona tai koulussa. Sitä voidaan käyttää myös päiväkirjana, luonnoskirjana tai vieraskirjana. Kierremuistikirja on kätevä ja tyylikäs lahja yrityksille, yhdistyksille ja oppilaitoksille. Se on ihanteellinen valinta seminaareihin, messuille ja muihin tapahtumiin.

Desk-Mate A5 kierremuistikirjat vahvistavat yrityksen brändiä laadukkaasti

Desk-Mate® kierremuistikirja, A5-kokoinen mainoslahjahitti yrityksille. Kiiltävä 250 g/m2 kartonkikansi ja 50 arkkia 80 g/m2 laadukasta paperia takaavat kestävän ja tyylikkään kokonaisuuden. Täysiväripainatus kanteen ja arkeille mahdollistaa näyttävän brändinäkyvyyden. Tämä Euroopassa valmistettu muistikirja on täydellinen valinta yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ja henkilöstölleen laadukkaan ja monikäyttöisen mainostuotteen.

Kierremuistikirjan painatus täysvärinä kanteen ja sisäsivuille

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Desk-Mate® kierremuistikirjalla! Painata logosi ja iskulauseesi kanteen täysväripainatuksella ja valitse värit yritysilmeesi mukaan. Laadukas A5-kokoinen muistikirja sopii erinomaisesti jaettavaksi messuilla, tapahtumissa tai vaikka toimistolla. 50 tai 80 arkin vaihtoehdot takaavat riittävästi tilaa muistiinpanoille. Tilaa omalla painatuksella varustetut muistikirjat jo tänään ja vahvista yrityksesi näkyvyyttä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi