Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Shortsit

/

Craft Squad Short Solid W Sininen
Craft Squad Short Solid W Sininen

Craft

Craft Squad Short Solid W

149154

Craft Squad Short Solid W -shortsit ovat laadukkaat ja tyylikkäät treeni- ja pelishortsit ilman taskuja. Saatavilla useissa raikkaissa väreissä ja brodeerattavissa jopa 12 000 tikkiin asti. Valmistettu 100% polyesteristä, joten shortsit ovat kevyet, hengittävät ja helppohoitoiset. Täydelliset shortsit aktiiviseen elämäntyyliin ja yrityksesi logon esille tuomiseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Sininen

Craft Squad Short Solid W Sininen
Craft Squad Short Solid W Club Cobolt
Craft Squad Short Solid W Navu
Craft Squad Short Solid W Kirkkaanpunainen
Craft Squad Short Solid W
Craft Squad Short Solid W Ruotsinkeltainen
Craft Squad Short Solid W Vihreä
Craft Squad Short Solid W Valkoinen
Craft Squad Short Solid W Black

Määrä

kpl

400,00 €

Craft Squad Short Solid W shortsit yrityksen logolla brodeerattuna mainoslahjaksi

Craft Squad Short Solid W -shortsit soveltuvat monipuolisesti urheiluun, vapaa-aikaan ja mainoslahjaksi. Ne ovat loistava valinta esimerkiksi yritysten henkilökunnalle, urheiluseuroille ja tapahtumien osallistujille. Shortsit toimivat erinomaisesti kesäisissä ulkoilutapahtumissa, kuten puistokonserteissa, festivaaleilla ja kaupunkitapahtumissa. Brodeerattuna yrityksen logolla ne toimivat tyylikkäänä ja käytännöllisenä mainoslahjatuotteena, joka on omiaan lisäämään brändin näkyvyyttä.

Craft Squad shortsit vahvistavat yrityksen tiimihenkeä urheilutapahtumissa

Craft Squad Short Solid W -shortsit ovat laadukkaat ja kestävät 100% polyesteriset peli- ja treenishortsit ilman taskuja. Saatavilla useissa väreissä ja brodeerattavissa jopa 12 000 tikillä, ne soveltuvat erinomaisesti yritysten mainos- ja lahjakäyttöön. Helppohoitoisuus ja kestävyys takaavat pitkäikäisen näkyvyyden yrityksellesi.

Shortsien brodeeraus ja painatus useissa väreissä

Craft Squad Short Solid W -shortsit ovat täydellinen valinta yrityksesi mainoslahjaksi. Painata logosi brodeerauksella shortseihin ja tuo brändisi näkyvästi esiin. Valitse shortsien väri yrityksesi brändivärien mukaan ja lisää halutessasi myös iskulause. Laadukkaat ja tyylikkäät Craft-shortsit sopivat erinomaisesti niin urheilutapahtumiin kuin vapaa-ajallekin. Vahvista yrityksesi näkyvyyttä ja henkilöstön yhteishenkeä näillä tyylikkäillä shortseilla!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi