Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Take away mukit

/

Coffee To Go -bambutermosmuki Ruskea
Coffee To Go -bambutermosmuki Ruskea
Coffee To Go -bambutermosmuki Ruskea
Coffee To Go -bambutermosmuki Ruskea
Coffee To Go -bambutermosmuki Ruskea
Coffee To Go -bambutermosmuki Ruskea

Coffee to go -bambutermosmuki

124971

Käytännöllinen ja kestävä Coffee to go termosmuki on erinomainen liikelahja asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Termosmuki painatuksella on paitsi tehokas markkinointiväline, myös tapa lujittaa yrityksen ja sen asiakkaiden tai työntekijöiden välistä liittoa. Valitse mainoslahja, joka kestää ja muistuttaa vastaanottajaa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. Coffee to go termosmuki on myös edullinen ratkaisu yrityslahjaksi, kun toiveena on paljon korkealuokkaista ja käytännöllistä tavaraa pienillä kustannuksilla.

  • Painatustavat: laserkaiverrus, tampopainatus ja siirtokuvapainatus
  • Värivaihtoehdot: Ruskea
  • Materiaali: bambu ja ruostumaton teräs
  • Tilavuus: 270 ml

Coffee to go -bambutermosmuki ssa on elintarvikekäyttöön sopivasta, ruostumattomasta 304-teräslaadusta valmistetut sisäpinnat ja orgaaninen bambu-ulkokuori. Täydellinen koko, joka sopii lähes kaikkiin kahviautomaatteihin. Pitää juomasi kuumina jopa 3 h ja kylminä jopa 6 h.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Ruskea

Coffee To Go -bambutermosmuki Ruskea

Määrä

kpl

508,20 €

Käytännöllinen liikelahja - Termosmuki

Coffee to go termosmukissa materiaalina on laadukas ja kestävä bambu ja ruostumaton teräs. Coffee to go termosmukin tilavuus on 270 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nautiskeluun. Coffee to go termosmuki on sekä tyylikäs että kestävä, ja se tekee siitä uskomattoman hyvän yrityslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Coffee to go termosmuki - Mainoslahja, joka tarjoaa näkyvyyttä

Termosmuki on tarpeellinen tuote, joka löytää paikkansa monen ihmisen jokapäiväisessä elämässä. Kun termosmukissa on brändin logo, mainoslause tai muu sanoma, se antaa jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten Coffee to go termosmuki voi toimia toimivana mainosvälineenä, kun lahjan saaja käyttää termosmukia työpaikalla, kotona tai reissuilla. Kun mukit jaetaan tiimille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne voimistavat yrityksen brändiä. Mainoslahjana jaettu muki jää useasti käyttöön pitkäksi aikaa. Se merkitsee, että sen merkitys ja näkyvyys jatkuvat pidempään kuin useat muut liikelahjat.

Käyttöä kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Omalla painatuksella voit tehdä Coffee to go termosmukista erityisen ainutlaatuisen. Voit lisätä siihen yrityksesi logon, iskulauseen tai jopa henkilökohtaisen viestin, joka tekee yrityslahjasta yksilöllisen ja mieleenpainuvan. Painatuksen ansiosta voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä säännöllisesti yrityksesi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi