Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Shortsit

/

Clique Basic Active Shorts Junior Valkoinen
Clique Basic Active Shorts Junior Valkoinen

Clique

Clique Basic Active Shorts Junior

148796

Clique Basic Active Shorts Junior - laadukkaat ja edulliset lasten shortsit interlock-neuloksesta. Sivusaumat, etutaskut ja vyötärön kiristysnyöri takaavat mukavuuden. Helposti poistettava tuotelappu mahdollistaa vaivattoman brändäyksen. Saatavilla useissa väreissä. 100% polyesteria, konepestävä 60 asteessa. Erinomainen valinta yrityslahjaksi tai mainoskäyttöön.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Basic Active Shorts Junior Valkoinen
Clique Basic Active Shorts Junior Kirkkaansininen
Clique Basic Active Shorts Junior Tummansininen
Clique Basic Active Shorts Junior Meleerattu Harmaa
Clique Basic Active Shorts Junior Black

Määrä

kpl

495,00 €

Clique Basic Active Shorts Junior lasten shortsit yrityksen mainoslahjaksi

Clique Basic Active -shortsit juniorille ovat monipuoliset ja tyylikkäät shortsit, jotka sopivat erinomaisesti niin urheiluun, vapaa-aikaan kuin kouluunkin. Nämä shortsit ovat loistava valinta esimerkiksi urheiluseurojen, koulujen ja yritysten mainoslahjaksi tai työvaatteeksi. Laajan värivalikoiman ansiosta löydät varmasti sopivan sävyn omaan tarpeeseesi.

Clique Active Shortsit - lisää yrityksen näkyvyyttä laadukkailla mainostuotteilla

Clique Basic Active Shorts Junior -shortsit ovat laadukas ja edullinen valinta yritysten mainoslahjaksi. Lankavärjätty interlock-neulos takaa kestävyyden ja miellyttävän tunnun. Sivusaumat, etutaskut ja vyötärön kiristysnyöri tuovat käyttömukavuutta. Helposti poistettava tuotelappu mahdollistaa oman logon lisäämisen. Saatavilla useissa väreissä ja koossa, joten sopii moneen tarkoitukseen. Painatus tai brodeeraus viimeistelee shortsit yrityksen näköiseksi.

Lasten shortsien painatus- ja brodeerausmahdollisuudet

Varusta yrityksesi logolla Clique Basic Active Shorts Junior -shortsit ja tuo brändinne näkyvästi esille! Brodeeraa shortseihin iskulauseenne tai mainoslause ja hyödynnä yrityksenne värimaailmaa merkkauksen sävyissä. Nämä laadukkaat ja edulliset shortsit sopivat erinomaisesti jaettavaksi tapahtumissa, joissa haluat korostaa yrityksesi aktiivista ja nuorekasta imagoa. Tilaa heti omasi ja anna brändinne loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi