Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki

Unbranded

Classic 300 ml muovimuki

134541

Monipuolinen ja kestävä Classic -kahvimuki on loistava mainoslahja asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella on paitsi vaikuttava markkinointiväline, myös keino lujittaa yrityksen ja sen asiakkaiden tai työntekijöiden välistä kumppanuutta. Hanki mainoslahja, joka säilyy ja muistuttaa vastaanottajaa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. Classic -kahvimuki on myös edullinen ratkaisu lahjaksi, kun toiveena on paljon laadukasta ja hyödyllistä tavaraa pienillä kustannuksilla.

  • Painatustavat: screenprint A special 1
  • Värivaihtoehdot: Musta, valkoinen, sininen, punainen, sininen, vihreä, keltainen, oranssi ja violetti
  • Materiaali: SAN muovi
  • Tilavuus: 300 ml

Classic -muki on kestävä yksiseinäinen muovimuki.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki
Classic 300 Ml Muovimuki

Määrä

kpl

453,50 €

Käytännöllinen liikelahja - Kahvimuki

Classic -kahvimukissa materiaalina on erinomainen SAN muovi. Classic -kahvimukin tilavuus on 300 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nauttimiseen. Classic -kahvimuki on sekä tyylikäs että pitkäikäinen, ja se tekee siitä korkealaatuisen lahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Classic -kahvimuki - Liikelahja, joka tarjoaa näkyvyyttä

-kahvimuki on käytännöllinen tuote, joka löytää paikkansa monen ihmisen jokapäiväisessä elämässä. Kun -kahvimukissa on brändin logo, iskulause tai muu viesti, se jatkuvaa mainontaa brändillesi. Siten Classic kahvimuki voi toimia toimivana mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää -kahvimukia töissä, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan tiimille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne vahvistavat organisaation brändiä. Mainoslahjana annettu kahvimuki jää useasti käyttöön pitkäksi aikaa. Se tarkoittaa, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin useat eri yrityslahjat.

Käyttöä kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Painatuksen avulla voit tehdä Classic -kahvimukista todella uniikin. Mukiin voidaan painattaa esimerkiksi yrityksen logo, iskulause tai vaikka henkilökohtainen viesti, joka tekee yrityslahjasta uniikin ja vaikuttavan. Painatuksen ansiosta voit myös varmistaa, että brändisi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä jatkuvasti brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi