Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Laukut

/

Mainoskassit

/

Paperikassit

/

Citadel. Paperikassi (90 G/m²) Valkoinen
Citadel. Paperikassi (90 G/m²) Valkoinen
Citadel. Paperikassi (90 G/m²) Valkoinen

hi!dea™

CITADEL. Paperikassi (90 g/m²)

145743

Laadukas CITADEL-paperikassi (90 g/m²) punoskahvalla. Koko 180 x 240 x 80 mm. Valkoinen väri mahdollistaa näyttävän tekstiilipainoksen. Valmistettu Euroopassa ympäristöystävällisestä voimapaperista. Tyylikäs valinta yrityksesi mainoslahjaksi tai myymälässä. Tilaa omalla painatuksella varustetut CITADEL-paperikassit jo tänään ja anna yrityksesi viestin näkyä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Citadel. Paperikassi (90 G/m²) Valkoinen

Määrä

kpl

265,00 €

Paperikassi yrityksen mainoslahjaksi painatuksella 90 g/m2 voimapaperi 180x240x80mm

Paperikassit ovat monikäyttöisiä ja ekologisia mainoslahjoja. Ne sopivat niin messulahjoiksi, kauppojen kassiksi kuin tapahtumien jakotavaraksi. Paperikasseja voi hyödyntää myös yrityksen sisäisessä käytössä esimerkiksi toimistotarvikkeiden tai dokumenttien kuljettamiseen. Painatuksella varustetut kassit toimivat samalla näkyvänä mainoksena yritykselle. Paperikassit ovat kestävä ja ympäristöystävällinen valinta moniin käyttötarkoituksiin.

Paperikassit yrityksen mainoslahjana – näkyvyyttä ekologisesti

CITADEL-paperikassi (90 g/m²) on laadukas ja kestävä mainoslahja, joka on valmistettu Euroopassa ympäristöystävällisestä voimapaperista. Kassin suuri painoala (max. 600cm2) mahdollistaa näyttävän tekstiilipainatuksen, joka tuo yrityksesi brändin tyylikkäästi esille. Tukeva punoskahva tekee kassista helppokäyttöisen ja monikäyttöisen. CITADEL-paperikassi on vastuullinen valinta, joka viestii yrityksesi arvoista.

Paperikassien painatus tekstiilipainatuksella 600cm2 kokoiselle alueelle

Paperikassi yrityksesi logolla ja iskulauseella - erinomainen valinta tapahtumiin ja markkinointiin! Teetä paperikassit brändinne väreissä ja painata niihin yrityksenne viesti. Laadukas 90 g/m² voimapaperi takaa kestävyyden. Tilaa nyt ja anna asiakkaillesi tyylikkäät kassit, jotka viestivät yrityksenne arvoja. Valmistettu Euroopassa ympäristöä ajatellen. Paperikassit - näkyvyyttä ja vastuullisuutta yrityksellesi!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi