Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Koti

/

Juustosetit

/

Cheds 4-osainen Juustontarjoilusarja, Bambua
Cheds 4-osainen Juustontarjoilusarja, Bambua
Cheds 4-osainen Juustontarjoilusarja, Bambua
Cheds 4-osainen Juustontarjoilusarja, Bambua
Cheds 4-osainen Juustontarjoilusarja, Bambua

Unbranded

Cheds 4-osainen juustontarjoilusarja, bambua

137596

Cheds 4-osainen juustontarjoilusarja bambuisilla kahvoilla – ergonominen ja kestävä ratkaisu juustojen tarjoiluun. Setti sisältää juustohöylän, kaksi juustoveistä ja juustohaarukan. Valmistettu laadukkaasta bambusta ja ruostumattomasta teräksestä. Kevyt ja tilaa säästävä, sopii täydellisesti juhlatarjottimille tai ruokapöytiin. Ihanteellinen lahja juustojen ystäville ja kestävän kehityksen tukijoille.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Cheds 4-osainen Juustontarjoilusarja, Bambua

Määrä

kpl

304,75 €

Cheds bambusta valmistettu 4-osainen juustontarjoilusarja yrityksen mainoslahjaksi

Cheds 4-osainen juustontarjoilusarja bambusta on täydellinen lahja juustonystäville. Sarja sopii monipuolisesti erilaisten juustojen tarjoiluun niin arjessa kuin juhlassa. Tyylikäs bambusetti on kestävä valinta kotiin, mökille tai vaikka tuliaiseksi. Ergonomiset välineet tekevät juustojen käsittelystä helppoa ja mukavaa. Juustontarjoilusarjalla luot helposti näyttävän juustopöydän vieraillesi.

Cheds bambu-juustontarjoilusarja yrityslahjaksi – lisää asiakastyytyväisyyttä

Cheds 4-osainen juustontarjoilusarja bambusta on kestävän kehityksen mukaisesti valmistettu laadukas mainoslahja, joka sisältää ergonomiset ja monikäyttöiset välineet juustojen höyläykseen, leikkaukseen, viipalointiin ja levittämiseen. Kevyt ja tilaa säästävä setti sopii niin keittiöön kuin juhlapöytäänkin. Yrityksesi logo laserkaiverrettuna tai tampopainettuna bambuisiin kahvoihin tuo brändinne tyylikkäästi esille lahjan saajien arjessa.

Juustotarjoilusetit - Laserkaiverruksen ja tampopaino mahdollisuus

Cheds-juustontarjoilusarja on tyylikäs bambusta valmistettu lahjaidea yrityksesi logolla ja värityksellä. Painata logosi ja iskulauseesi sarjaan, joka sisältää höylän, veitset ja haarukan. Ergonomiset kahvat ja laadukas bambu tekevät sarjasta kestävän valinnan. Ilahduta asiakkaitasi, työntekijöitäsi tai yhteistyökumppaneitasi käytännöllisellä lahjalla, joka muistuttaa yrityksestäsi jokaisella käyttökerralla.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi