Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Mukisetit

/

Ceramic-sublimaatiomuki, 4 Kappaleen Lahjapakkaus Vihreä
Ceramic-sublimaatiomuki, 4 Kappaleen Lahjapakkaus Vihreä
Ceramic-sublimaatiomuki, 4 Kappaleen Lahjapakkaus Vihreä
Ceramic-sublimaatiomuki, 4 Kappaleen Lahjapakkaus Vihreä
Ceramic-sublimaatiomuki, 4 Kappaleen Lahjapakkaus Vihreä

Bullet

Ceramic-sublimaatiomuki, 4 kappaleen lahjapakkaus

132194

Monipuolinen ja kestävä Cerami kahvimuki on oivallinen liikelahja asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella on paitsi tehokas markkinointiväline, myös menetelmä lujittaa yrityksen ja sen asiakkaiden tai työntekijöiden välistä liittoa. Valitse liikelahja, joka kestää ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön tärkeydestä. Cerami kahvimuki on myös sopuhintainen ratkaisu yrityslahjaksi, kun toiveena on paljon hyvälaatuista ja hyödyllistä tavaraa maltillisella budjetilla.

  • Painatustavat: tampopainatus ja laserkaiverrus
  • Värivaihtoehdot: Vihreä ja oranssi
  • Materiaali: keramiikka
  • Tilavuus: 330 ml

Ceramic-sublimaatiomuki lahjapakkauksessa on neljä keraamista mukia. Mukit toimitetaan valkoisessa ikkunallisessa lahjapakkauksessa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Lime

Ceramic-sublimaatiomuki, 4 Kappaleen Lahjapakkaus Vihreä
Ceramic-sublimaatiomuki, 4 Kappaleen Lahjapakkaus Oranssi

Määrä

kpl

641,25 €

Käytännöllinen liikelahja - Kahvimuki

Cerami kahvimukissa materiaalina on korkealaatuinen keramiikka. Cerami kahvimukin tilavuus on 330 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nautiskeluun. Cerami kahvimuki on sekä tyylikäs että pitkäikäinen, ja se tekee siitä korkealaatuisen liikelahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Cerami kahvimuki - Liikelahja, jolla on merkitys

Kahvimuki on käytännöllinen tuote, minkä kaikki tarvitsevat jokapäiväisessä elämässä. Kun kahvimukissa on brändin tunnus, motto tai muu sanoma, se jatkuvaa mainontaa brändillesi. Siten Cerami kahvimuki voi toimia tehokkaana mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää kahvimukia tapahtumissa, kotona tai reissuilla. Kun mukit jaetaan tiimille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne lujittavat organisaation identiteettiä. Yrityslahjana annettu kahvimuki jää monesti käyttöön pitkäksi aikaa. Tämä tarkoittaa, että sen merkitys ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin useat muut yrityslahjat.

Käyttöä kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Personoidulla painatuksella voit tehdä Cerami kahvimukista erityisen ainutlaatuisen. Lahjaan painatetaan esimerkiksi yrityksesi logo, iskulause tai jokin viesti, joka tekee yrityslahjasta yksilöllisen ja mieleenpainuvan. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä aina yrityksesi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi