Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Laukut

/

Mainoskassit

/

Paperikassit

/

Cabazon. Paperikassi (90 G/m²) Valkoinen
Cabazon. Paperikassi (90 G/m²) Valkoinen
Cabazon. Paperikassi (90 G/m²) Valkoinen
Cabazon. Paperikassi (90 G/m²) Valkoinen

hi!dea™

CABAZON. Paperikassi (90 g/m²)

145744

CABAZON paperikassi (90 g/m²) on laadukas ja ympäristöystävällinen valinta yrityksille. Valmistettu Euroopassa voimapaperista, kassi on kestävä ja tyylikäs. Punoskahvat ja tilava koko (240 x 310 x 90 mm) tekevät kassista monikäyttöisen. Painata voi jopa 600cm2 kokoiselle alueelle. Valitse CABAZON ja tue samalla eurooppalaista tuotantoa sekä kestävää kehitystä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Cabazon. Paperikassi (90 G/m²) Valkoinen

Määrä

kpl

355,00 €

Paperikassit yrityksen logolla mainoslahjaksi CABAZON 90 g/m2 voimapaperi 240 x 310 x 90 mm

Paperikassit ovat monikäyttöisiä ja ekologisia vaihtoehtoja niin ostosten kantamiseen, lahjojen pakkaamiseen kuin yritysten mainoslahjana. Kevyet ja kestävät paperikassit soveltuvat erinomaisesti kauppojen, tapahtumien ja messujen käyttöön. Punoskahvalla varustetut paperikassit ovat tyylikkäitä ja helposti mukana kuljetettavia. Paperikassien painatus yrityksen logolla tai viestillä luo näkyvyyttä ja vahvistaa brändiä.

Cabazon-paperikassit lisäävät yrityksen näkyvyyttä ja ympäristövastuullisuutta

CABAZON-paperikassi on ympäristöystävällinen valinta yrityksesi mainoslahjaksi. 90 g/m² voimapaperista valmistettu kassi kestää käyttöä, ja sen 240 x 310 x 90 mm koko sopii monenlaisille tuotteille. Painata kassiin yrityksesi logo tai viesti jopa 600 cm2 kokoiselle alueelle. Euroopassa valmistettu CABAZON on vastuullinen valinta, joka viestii yrityksesi arvoista asiakkaillesi.

Paperikassien tekstiilipainatus - laadukas brändäys 600cm2 alalle

Tee vaikutus asiakkaisiisi tyylikkäällä CABAZON-paperikassilla! Painata yrityksesi logo näkyvästi kassiin ja korosta brändiäsi väreillä. Lisää iskevä mainoslause, joka jää mieleen. Paperikassi sopii moniin tapahtumiin ja viestii vastuullisuudesta. Laadukas 90 g/m² voimapaperi kestää käyttöä. Punoskahvat tekevät kantamisesta helppoa. Tilaa omalla painatuksella varustetut kassit ja näy eduksesi!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi