Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Koti

/

Lasitavara

/

ByOn

ByOn Samppanjalasi Bubbles, Kirkas

158301

ByOn Samppanjalasi Bubbles - Nauti elämästä tyylikkäällä ja iloisella lasilla. Kirkas lasi sopii moneen tarjoiluun ja tuo hymyn huulille. Kestävä materiaali, konepesun kestävä. Brodeeraa tai painata yrityksesi logo lasiin. Koko ø7x25cm, 24cl. Ilahduta asiakkaitasi ja henkilöstöäsi laadukkaalla lahjalla, joka kuplii iloa jokaisella käyttökerralla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Määrä

kpl

500,00 €

ByOn Samppanjalasi Bubbles kirkas lasitavara yrityksen mainoslahjaksi

ByOn Samppanjalasi Bubbles on monikäyttöinen lasi, joka sopii niin juhliin kuin arkeen. Kauniista lasista voi nauttia kuohuviiniä, viiniä, alkoholittomia juomia tai jopa jälkiruokia. Lasi on täydellinen lahja häihin, syntymäpäiville tai tupaantuliaisiin. Lasitavarat tuovat iloa ja tyyliä kattaukseen ja sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. ByOn Bubbles -lasi on ajaton ja tyylikäs valinta, joka ilahduttaa saajaansa pitkään.

ByOn Samppanjalasi Bubbles lasitavarana yrityslahjaksi asiakassuhteita vahvistamaan

ByOn Samppanjalasi Bubbles tuo iloa ja tyyliä juhliin laadukkaan lasimateriaalinsa ansiosta. 24cl tilavuus mahdollistaa monipuolisen käytön, ja kestävyys takaa pitkäikäisyyden. Yrityksen logon brodeeraus lasiin tekee siitä persoonallisen mainos- tai yrityslahjan, joka jää mieleen. ByOn Bubbles -samppanjalasit nostavat yrityksesi profiilia ja luovat positiivisia mielikuvia asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Painomahdollisuudet samppanjalaseille brodeerauksella ja painatuksella

Korostakaa yrityksenne brändiä tyylikkäällä ByOn Bubbles -samppanjalasilla. Painatamme lasiin logonne ja iskulauseenne haluamissanne väreissä. Laadukas lasi sopii täydellisesti yritystilaisuuksiin ja lahjaksi. Juhlistakaa menestystänne kuohuviinillä näistä laseista ja välittäkää iloinen tunnelma asiakkaillenne ja yhteistyökumppaneillenne. Tilaa nyt ja nosta yrityksesi näkyvyys uudelle tasolle!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi