Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Koti

/

Lasitavara

/

ByOn

ByOn Laakea samppanjalasi Bubbles, Kirkas

158302

ByOn Laakea samppanjalasi Bubbles tuo iloa ja tyyliä juhliin. Laadukas lasi sopii moneen tarjoiluun ja kestää konepesun. Personoi lasit brodeerauksella tai painatuksella. Ilahduta asiakkaitasi ja henkilöstöäsi tällä ajattomalla lahjalla, joka saa hymyn huulille. Tilaa omalla logollasi varustetut Bubbles-samppanjalasit ja kohota malja onnistuneille hetkille!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Määrä

kpl

500,00 €

ByOn Laakea samppanjalasi Bubbles lasitavarana yrityksen juhliin ja mainoslahjaksi

ByOn Laakea samppanjalasi Bubbles sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten juhliin, illanistujaisiin ja lahjaksi. Tyylikäs lasi soveltuu niin samppanjan, kuohuviinin kuin cocktailien tarjoiluun. Bubbles-lasit tuovat iloa arkeen ja juhlaan, ja ne ovat erinomainen valinta niin kotikäyttöön kuin yrityslahjaksikin. Laadukkaat ja monikäyttöiset samppanjalasit ilahduttavat saajaansa pitkään.

ByOn Bubbles samppanjalasit - lasitavara mainoslahjana yrityksesi näkyvyyteen

ByOn Laakea samppanjalasi Bubbles tarjoaa tyylikkään tavan nauttia juomista ja jälkiruoista. Laadukas lasi kestää konepesun ja soveltuu elintarvikekäyttöön. Tilavaan 30 cl lasiin mahtuu reilusti juomaa. Lasiin saatavilla monipuoliset painatus- ja brodeerausvaihtoehdot, joilla saat yrityksesi logon tai viestin näyttävästi esille. Bubbles-lasi on iloinen ja mieleenpainuva mainos- tai yrityslahja.

Samppanjalasien painatus ja brodeeraus juhliin ja illanviettoihin

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi ByOn Bubbles -samppanjalasilla! Painata logosi ja iskulauseesi lasiin haluamissasi väreissä. Laadukas lasi sopii täydellisesti yritysjuhliin ja tapahtumiin, joissa haluat juhlistaa menestystänne kuohuviinin kera. Tartu hetkeen ja nauti elämästä ByOn Bubbles -lasilla, joka saa sinut ja vieraasi kuplimaan ilosta!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi