Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Take away mukit

/

Brite-americano® Recycled 350 Ml:n Eristetty Kahvimuki Valkoinen / Musta
Brite-americano® Recycled 350 Ml:n Eristetty Kahvimuki Valkoinen / Musta
Brite-americano® Recycled 350 Ml:n Eristetty Kahvimuki Valkoinen / Musta
Brite-americano® Recycled 350 Ml:n Eristetty Kahvimuki Valkoinen / Musta

Unbranded

Brite-Americano® Recycled 350 ml:n eristetty kahvimuki

162862

Miksi et valitsisi Brite-Americano® Recycled -mukia, kun haluat antaa hyödyllisen ja näkyvän liikelahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille? Kahvimuki painatuksella ei ainoastaan ole toimiva markkinointiväline, vaan se myös kasvattaa yrityksen ja sen sidosryhmien välistä yhteistyötä. Valitse liikelahja, joka kestää aikaa ja muistuttaa vastaanottajaa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. Kaiken lisäksi, Brite kahvimuki on sopuhintainen ratkaisu, kun haluat tarjota laadukasta ja käytännöllistä tavaraa kohtuullisella budjetilla.

  • Painatustavat: in mould
  • Värivaihtoehdot: Valkoinen
  • Materiaali: kierrätetty PP-Muovi
  • Tilavuus: 350 ml

Brite-Americano® Recycled -muki on kaksiseinäinen eristetty kahvimuki, jossa on kierrettävä kansi ja jota ympäröi värillinen, materiaaliin upotettu kuvio.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen / Musta

Brite-americano® Recycled 350 Ml:n Eristetty Kahvimuki Valkoinen / Musta

Määrä

kpl

431,00 €

Käytännöllinen liikelahja - Kahvimuki

Brite kahvimukissa materiaalina on huippulaadukas kierrätetty PP-Muovi. Brite kahvimukin tilavuus on 350 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nautiskeluun. Brite kahvimuki on sekä käytännöllinen että kestävä, ja se tekee siitä korkealaatuisen yrityslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Brite kahvimuki - Yrityslahja, jolla on merkitys

Kahvimuki on hyödyllinen esine, joka löytää paikkansa monen ihmisen arkipäivässä. Kun kahvimukissa on brändin logo, iskulause tai muu sanoma, se luo jatkuvaa mainontaa brändillesi. Siten Brite kahvimuki voi toimia laadukkaana mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää kahvimukia töissä, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan työntekijöille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne voimistavat yrityksen imagoa. Mainoslahjana jaettu kahvimuki jää monesti käyttöön pitkäksi aikaa. Se merkitsee, että sen merkitys ja näkyvyys jatkuvat pidempään kuin monet eri liikelahjat.

Aikaa kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Painatuksen avulla voit tehdä Brite kahvimukista todella ainutlaatuisen. Mukiin voidaan painattaa esimerkiksi yrityksen logo, iskulause tai vaikka henkilökohtainen viesti, joka tekee liikelahjasta uniikin ja vaikuttavan. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että brändisi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden elämässä, muistuttaen heitä säännöllisesti brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi