Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718
< Takaisin BlogilistaanVanno - Liikelahjablogi

Onko Web Kameran Suojaus Kunnossa? Web kameran Suojus On Ratkaisu!

23.5.2018

Onko sinulla oma web kameran suojaus kunnossa? Oletko siis peittänyt kannettavan tietokoneen näytössä sijaitsevaa web kameraa? Hienoa jos olet! Jos et vielä ole, niin kannattaa heti laittaa esimerkiksi teipin tai paperin pala tuomaan suojausta. Tähän tarkoitukseen on myös olemassa valmis tuote: web kameran suojus

Web Kameran Suojus Logolla

Webkameran suojukset ovat olleet esillä mediassa ja yleisessä keskustelussa viime aikana, eikä ilman hyvää syytä. Mediassakin hyvin esillä olleet webbikameran kautta tapahtuneet vakoilutapaukset ovat saaneet ihmiset kiinnostumaan oman web kameran suojauksesta. Juuri tämän takia webbibkameran suojus yrityksen logolla on juuri tällä hetkellä erinomainen mainoslahja. Erinomaisen mainoslahjan siitä tekee erityisesti kaksi asiaa. Ensinnäkin lähes kaikki haluavat tällä hetkellä itselleen web kameran suojuksen. Toiseksi webb kameran suojuksella pääset tuomaan logosi suoraan asiakkaiden silmien eteen joka päivä jopa tuntikausiksi. Tästä suuresta mainosarvosta huolimatta web kameran suojus on edullinen tuote kustomoida yrityksen omalla logolla.

Ilmainen Webkameran Suojus Kokeiluun

Jos kiinnostuit web kameran suojuksesta mahdollisena mainoslahjana yrityksellenne, voit tilata ilmaisen näytekappaleen sähköpostilla osoitteesta myynti (@) vanno.fi

 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi