Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718
< Takaisin Blogilistaan

5 Syytä Antaa Webkamerasuoja Mainoslahjana

27.10.2017

Webkamerasuoja on tietoturva-asiantuntijoiden suosittelema ja mahdollisesti tämän hetken halutuin mainoslahja. Webkamerasuoja on helppo tuote jakaa niin yritysasiakkaille kuin omalle henkilökunnallekin. 

Pyydä tarjous webkamerasuojasta tuotesivulta: Webkameran suoja.

Miksi webkamerasuoja on ajankohtainen kaikille?

Viime vuosina yleiseen keskusteluun on noussut huoli webkameran kautta tehtävästä vakoilusta. Vakoilun kohteiksi ovat joutuneet yritysten ja virastojen lisäksi tavalliset kansalaiset, usein huomaamattaan. Vakoilu onnistuu, kun ulkopuolinen saa hallintaansa tietokoneen webkameran esimerkiksi haittaohjelman avulla. 

Vakoilun vaara on ajankohtainen suurimmalle osalle väestöstä, sillä webkamera löytyy nykyään lähes jokaisesta kannettavasta tietokoneesta. Tietoisuuden levitessä osa tietokoneen käyttäjistä on suojautunut vakoilulta asentamalla paperinpalan tai teipin webkameran eteen, tämä saattaa kuitenkin sotkea linssin ja tekee kameran käytöstä vaivalloista. 

Valtaenemmistö ei suojaudu webkameran avulla tehtävältä vakoilulta ollenkaan, joten helppokäyttöinen webkamerasuoja on käytännöllinen ja tarpeellinen lahja monelle. Suojien antaminen henkilökunnalle tuo turvaa koko yritykselle tekemättä kameran käyttämisestä hankalaa esimerkiksi videopalaverien yhteydessä: avaat vain luukun ja kamera on taas käyttövalmis! 

 

Webkamerasuoja mainoslahjana. 

Mainoslahjana webkamerasuoja on erinomainen ainakin viidestä eri syystä: 

1. SUURI KYSYNTÄ. Webkamerasuojille on paljon kysyntää, koska suojautuminen vakoilulta on ajankohtaista lähes kaikille tietokoneen käyttäjille. 

2. TARPEELLISUUS. On ennenkuulumatonta, miten positiivisesti mainoslahjojen saajat ovat ottaneet webkamerasuojat vastaan. Mieluinen ja käytännöllinen mainoslahja on paras niin saajalle kuin antajalle!

3. NÄKYVYYS. Jokapäiväiseen käyttöön suunnitellussa tuotteessa näkyvyys on laajaa ja pitkäaikaista. Tietokone on suurimmalla osalla työssäkäyvistä esillä koko päivän ja webkamerasuoja sijoittuu vielä silmien korkeudelle näytön yläpuolelle, joten se on koko päivän näkyvällä paikalla. Kun webkameran suoja on kerran asennettu tietokoneeseen, se kestää käytössä vuosia ja muistuttaa päivittäin käyttäjäänsä yrityksestäsi.

4. EDULLINEN HINTA. Webkameran suojalla on käyttäjälleen suuri käyttöarvo, samoin mainostajalle tuotettu näkyvyys on suurta, nämä seikat huomioon ottaen kyseessä on erittäin edullinen mainoslahja, jota voidaan pienellä sijoituksella jakaa suuriakin eriä.

5. HELPPO MITTATILAUSTUOTE. Yrityksen on helppo muokata ja suunnitella omaan tyyliin ja tarkoitukseen sopiva webkameran suoja sekä taustapahvi. Näin tuotteesta saadaan edullisesti viimeistellyn ja arvokkaan näköinen, lisäksi siihen voidaan mukavasti liittää tehokas, vaikkapa humoristinen, viesti, joka jää mieleen. Katso alta muutama esimerkki malleista, joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme!

 

Webkameran suoja ei korvaa tietoturvaa

On tärkeä muistaa, ettei webkamerasuoja korvaa muuta tietoturvaa. Suoja estää vakoilun mekaanisesti viime kädessä, mutta on tärkeää huolehtia muusta tietoturvasta, jotta vakoilun mahdollistavaa tilannetta ei pääsisi edes syntymään. On siis keskeistä huolehtia, että kannettavissa tietokoneissa on voimassa ajankohtainen palomuuri ja virustorjunta.

 

Tilaa webkamerasuoja yrityksenne logolla ja grafiikoilla suoraan verkkokaupastamme: Webkameran suoja.

 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi