Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718
< Takaisin BlogilistaanVanno - Liikelahjablogi

3 Kysymystä Oikean Liikelahjan Valintaan

10.2.2014

Liikelahjatarjontaa selaillessa voi vaihtoehtojen määrä tuntua loputtomalta ja sopivan tuotteen valitseminen ylitsepääsemättömältä. Miten löytäisit juuri meille sen parhaiten sopivan tuotteen? Tällöin kannattaa hetkeksi hengähtää valikoiman selailusta ja vastata seuraaviin kolmeen kysymykseen.

1. Mikä on tavoitteesi?

Ensimmäinen kysymys, johon sinun tulee vastata on; Mikä on tavoitteesi liikelahjalle? Mitä siis haluat tavoittaa sillä, että annat tuotteen x lahjaksi henkilölle y? Haluatko kiittää kuluneesta vuodesta, haluatko saada näkyvyyttä, vai haluatko tuotteen toimivan muistuttajan yrityksestäsi? Jotta pystyt luomaan tarkan tavoitteen, tulee sinun vielä vastata kahteen seuraavaan kysymykseen.

2. Kenelle liikelahja annetaan?

Kenelle, tai mille kohderyhmälle tuote x annetaan? Onko kohderyhmäsi oma henkilökunta, asiakaskuntasi, vai kenties potentiaaliset asiakkaat? Kun tiedät kohderyhmäsi mahdollisimman tarkasti, helpottuu oikean tuotteen valinta huomattavasti.

3. Missä ja miten liikelahja annetaan?

Mikä on se tilanne/tapahtuma, tai ajankohta milloin liikelahja annetaan tai niitä jaetaan? Onko kyseessä joululahja, vai jaettava tuote messuille tai tapahtumaan? Annatko tuotteen henkilökohtaisesti, vai postitetaanko se? Kun vastaat näihin kysymyksiin, olet taas askeleen lähempänä oikean tuotteen valintaa.

Liikelahjan valinta

Kun olet vastannut kaikkiin kolmeen kysymykseen tiedät kohderyhmäsi, tilanteen, sekä tavoitteen, jonka liikelahjalla haluat saavuttaa. Et vielä välttämättä ole saanut mieleesi juuri yhtä tuotetta, mutta nyt voit käydä valikoimaa läpi suodattamalla sopivimmat tuotteet tilanteeseesi  ja valita niistä.

Voit myös ottaa yhteyttä meihin ja kertoa meille tavoitteesi, kohderyhmäsi, sekä tilanteesi, niin teemme sinulle ehdotuksia sopivista tuotteista.

Voit ottaa yhteyttä: myynti@vanno.fi tai soittaa: 040 070 1718  

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi