Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Muu Elektroniikka

/

Blair. Hiirimatto Sublimaatiota Varten Valkoinen
Blair. Hiirimatto Sublimaatiota Varten Valkoinen
Blair. Hiirimatto Sublimaatiota Varten Valkoinen

hi!dea™

BLAIR. Hiirimatto sublimaatiota varten

159193

BLAIR hiirimatto sublimaatiota varten on laadukas ja kestävä mainos- ja yrityslahja. Valkoinen matto kumipohjalla, jopa 2 mm paksu ja kooltaan 230 x 220 mm. Sublimaatiopainatus mahdollistaa näyttävän ja yksilöllisen painatuksen max. 500 cm2 kokoiselle alueelle. Tämä tyylikäs hiirimatto on täydellinen lahja yrityksille ja yhteistyökumppaneille.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Blair. Hiirimatto Sublimaatiota Varten Valkoinen

Määrä

kpl

182,50 €

Sublimoitava BLAIR hiirimatto yrityksen logolla mainoslahjana

Hiirimatto on monikäyttöinen mainoslahja, joka soveltuu niin toimistoon kuin kotiinkin. Sublimaatiopainatuksella varustettu matto on erinomainen tapa tuoda esiin yrityksen logo ja viesti jokapäiväisessä työskentelyssä. Hiirimatto on käytännöllinen lahja niin työntekijöille, yhteistyökumppaneille kuin asiakkaillekin. Sen avulla voi parantaa ergonomiaa ja lisätä työmukavuutta. Hiirimatto on oiva valinta messulahjaksi tai osaksi yrityksen liikelahjavalikoimaa.

Sublimaatiohiirimatot yrityksen näkyvyyden tehostajana

BLAIR-hiirimatto tarjoaa laadukkaan ja kestävän alustan hiirelle. Jopa 2 mm paksu kumipohja pitää maton tukevasti paikallaan. 230 x 220 mm:n koko antaa reilusti tilaa hiiren liikutteluun. Sublimaatiopainatuksella saat yrityksesi logon ja viestin näyttävästi esille jopa 500 cm2:n painoalalle. BLAIR on erinomainen valinta yrityksesi mainoslahjatarpeisiin.

Hiirimaton painatus sublimaatiotekniikalla - laadukas mainostuote

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi BLAIR-hiirimaton avulla! Painata logosi ja iskulauseesi täysin värein tähän laadukkaaseen hiirimattoosi ja korosta yritysidentiteettiäsi. Valkoiselle pohjalle saat upean kontrastin brändin väreillä. Ihanteellinen valinta messuille, tapahtumiin ja liikelahjoiksi. Korkealaatuinen kumipohjainen hiirimatto takaa mukavuuden ja kestävyyden päivittäisessä käytössä. Tilaa omalla painatuksella varustetut BLAIR-hiirimatot jo tänään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi