Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Mukisetit

/

Bistro 300. Kahden Mukin Setti 300 Ml Natural
Bistro 300. Kahden Mukin Setti 300 Ml Natural
Bistro 300. Kahden Mukin Setti 300 Ml Natural
Bistro 300. Kahden Mukin Setti 300 Ml Natural

Bodum®

BISTRO 300. Kahden mukin setti 300 ml

154193

Käytännöllinen ja kestävä BISTRO kahvimuki on oivallinen mainoslahja asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella on paitsi tehokas markkinointiväline, myös menetelmä lujittaa yrityksen ja sen asiakkaiden tai työntekijöiden välistä suhdetta. Hanki mainoslahja, joka säilyy ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön tärkeydestä. BISTRO kahvimuki on myös sopuhintainen ratkaisu lahjaksi, kun toiveena on paljon laadukasta ja käyttökelpoista tavaraa pienillä kustannuksilla.

  • Painatustavat: laserkaiverrus
  • Värivaihtoehdot: Valkoinen
  • Materiaali: keramiikka
  • Tilavuus: 300 ml

BISTRO -muki on kahden mukin setti, korkealaatuista posliinia. Bistro-mukeissa on korkkikaistaleinen suojus, joka parantaa hallintaa ja turvallisuutta kuumien nesteiden käsittelyssä. Ne soveltuvat pakastimeen, mikroaaltouuniin ja astianpesukoneeseen korkkisuojusta lukuun ottamatta. Toimitetaan lahjapakkauksessa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Bistro 300. Kahden Mukin Setti 300 Ml Natural

Määrä

kpl

528,00 €

Käyttökelpoinen liikelahja - Kahvimuki

BISTRO kahvimukissa materiaalina on korkealaatuinen keramiikka. BISTRO kahvimukin tilavuus on 300 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nauttimiseen. BISTRO kahvimuki on sekä Upea että kestävä, ja se tekee siitä loistavan mainoslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

BISTRO kahvimuki - Yrityslahja, jolla on tarkoitus

Kahvimuki on tarpeellinen mainoslahja, joka löytää paikkansa monen ihmisen arjessa. Kun kahvimukissa on brändin tunnus, mainoslause tai muu viesti, se tuo jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten BISTRO kahvimuki voi toimia laadukkaana mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää kahvimukia töissä, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan työntekijöille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne voimistavat yrityksen kuvaa. Mainoslahjana jaettu kahvimuki jää yleensä käyttöön pitkäksi aikaa. Tämä tarkoittaa, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat pidempään kuin useat muut liikelahjat.

Käyttöä kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Omalla painatuksella voit tehdä BISTRO kahvimukista poikkeuksellisen uniikin. Lahjaan painatetaan esimerkiksi yrityksesi logo, iskulause tai jokin viesti, joka tekee liikelahjasta uniikin ja unohtumattoman. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että brändisi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä aina brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi