Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Ekokynät

/

Benjamin. Bambuinen Kuulakärkikynä Natural (vaalea)
Benjamin. Bambuinen Kuulakärkikynä Natural (vaalea)
Benjamin. Bambuinen Kuulakärkikynä Natural (vaalea)

hi!dea™

BENJAMIN. Bambuinen kuulakärkikynä

161164

Ekologinen BENJAMIN bambuinen kuulakärkikynä kosketuskärjellä ja metalliklipsillä. Tyylikäs valkoinen väri, sininen muste. Valmistettu bambusta, vehnäkuidusta ja ABS:stä. Ympäristöystävällinen valinta mainos- ja yrityslahjaksi. Saatavilla eri painatusvaihtoehdoilla, mukaan lukien laser ja UV-painatus.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural (vaalea)

Benjamin. Bambuinen Kuulakärkikynä Natural (vaalea)

Määrä

kpl

546,84 €

Ekologinen bambuinen kuulakärkikynä BENJAMIN yrityksen mainoslahjaksi kestävään markkinointiin

Bambusta valmistettu BENJAMIN-kuulakärkikynä on ekologinen valinta mainoslahjana tai toimistokäyttöön. Se sopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat korostaa ympäristöystävällisyyttään. Kynää voi käyttää monipuolisesti niin muistiinpanojen tekemiseen, asiakirjojen allekirjoittamiseen kuin kosketusnäyttölaitteiden ohjaamiseen. Ekokynät ovat suosittuja tapahtumissa, messuilla ja promootioissa, missä halutaan jättää kestävä vaikutelma.

Bambukynä Benjamin ekologinen valinta yrityksesi kestävään markkinointiin

BENJAMIN-bambuinen kuulakärkikynä on ympäristöystävällinen ja tyylikäs mainoslahjavaihtoehto. Sen kosketuskärki ja metalliklipsi tekevät siitä käytännöllisen arjessa. Kynän ekologiset materiaalit, kuten bambu ja vehnäkuitu, viestivät yrityksen vastuullisuudesta. Monipuoliset painatusvaihtoehdot mahdollistavat yrityksen logon tai viestin näkyvän esilletuonnin. Kompakti koko (ø11 x 139 mm) tekee BENJAMINista helppokäyttöisen ja mukana kulkevan mainostuotteen.

Ekologisen kuulakärkikynän monipuoliset painatustavat ja -alueet

Tee vaikutus ympäristöystävällisellä BENJAMIN-bambukynällä! Lisää yrityksesi logo ja iskulause tähän tyylikkääseen kuulakärkikynään. Valitse painotapa ja värit, jotka sopivat brändiisi täydellisesti. Metalliklipsi ja kosketuskärki tekevät tästä kynästä käytännöllisen lisän tapahtumiin tai yrityslahjana. Ekologinen bambu ja vehnäkuitu viestivät vastuullisuudesta. Tilaa nyt ja jätä kestävä vaikutus asiakkaisiisi!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi